ξεκόλλησε η μασέλα.........ξερουμε κατι στοιχεια επικοινωιας γιατι δεν ομιλει!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ξεκόλλησε η μασέλα.........ξερουμε κατι στοιχεια επικοινωιας γιατι δεν ομιλει!
βέβαια οχι.............αυτο το μαλακιστηρι με μπλοκαρε επειδη της την ειπα για τα εχτρα που ζηταει..ελπιζω να μην τα δωσει κανεις....

θελει 150 euroμε αυτο τι γίνεται ξέρει κανείς?
ξεκίνησε να μιλάει μαζι μου και στις επίμαχες ερωτήσεις δεν απάνταει............![]()

ξεκόλλησε η μασέλα.........![]()
εμ......!!!!!!!!!!!Ρε παιδιά μήπως κάτι τέτοιες πρέπει να μας πληρώνουν για να τις?? Λέω εγώ τώρα...
κατάλαβα τάσο...........Tassos
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙ
χθες, 11:19
Katerina
gya su ne ne
χθες, 11:20
Tassos
ΠΟΣΑ?
χθες, 11:21
Katerina
150 moro m
χθες, 11:22
Tassos
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 150
χθες, 11:24
Katerina
ediaferome randevu me sex moro m
χθες, 11:33
Tassos
ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΟΚ 150 ΔΥΟ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΩΣΤΑ
χθες, 11:36
Katerina
ektonoses ti ine
χθες, 11:39
Tassos
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕΞ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
χθες, 11:40
Katerina
a ne
χθες, 11:40
Tassos
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
150 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ 100
χθες, 12:18
Tassos
LOIPON ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 100 EURO SYMFVNEIS

εμ......!!!!!!!!!!!
ενα καφε ,κολλα για την μασέλα και οκ.............![]()

να πάει αλλά με λιγότερα φράγκα.........να παει να...
ξυπνησανε και στο mamba δεν πανε να γαμηθουνε ολες τους που μου μαθανε και στα 150αρια.......αλλα δεν φταινε αυτες μερικοι που τους τα σκανε δυστυχως.Μια εποχη με 50 και 60 και σου λεγανε ευχαριστω...anyway απλα ειμαι φορτωμενος και μιλαω ετσι συγνωμη φιλτατοι....
Όπως πάντα είναι ανίκητοι, μ@ν μην χαλιέσαι!!!![]()
![]()
Όπως πάντα είναι ανίκητοι, μ@ν μην χαλιέσαι!!!
δεν εχεις αδικο.....γιατί μην ξεχνάμε οτι το 90% απο τα κοριτσια ειναι μετρια δυσκολα να πέσεις σε καλές!ξυπνησανε και στο mamba δεν πανε να γαμηθουνε ολες τους που μου μαθανε και στα 150αρια.......αλλα δεν φταινε αυτες μερικοι που τους τα σκανε δυστυχως.Μια εποχη με 50 και 60 και σου λεγανε ευχαριστω...anyway απλα ειμαι φορτωμενος και μιλαω ετσι συγνωμη φιλτατοι....
δεν εχεις αδικο.....γιατί μην ξεχνάμε οτι το 90% απο τα κοριτσια ειναι μετρια δυσκολα να πέσεις σε καλές!
αλλα τέλος πάντων........... :-
ακου εδω τωρα!......της ειπα οτι διαθέτω 80.......και μου λέει οκ!θελει 150 euro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()