Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
και τηλεφωνο.. η φωτο δεν τσεκαρα αν ειναι οκ..
και μην αρχισετε τα π.μ δεν ξερω κατι αλλο
εμενα η κορασιδα με το καλησπερα μου ειπε 250 χωρις anal αλλα τελειωμα στομα(καταπινει)....
αμαν βρε συ!.......εδω πλήρωνε ο ανθρωπος ζεστο χρήμα..........100 ευρω χωρισ λοκο...στελνει και φωτο αν ζητησεις...
οπως τα ειπε ο ιανναι.........100φραγκα ζητησε αλλα μου φαίνεται υποπτη φαση.............εμενα η κορασιδα με το καλησπερα μου ειπε 250 χωρις anal αλλα τελειωμα στομα(καταπινει)....
...γραφειο?....οπως τα ειπε ο ιανναι.........100φραγκα ζητησε αλλα μου φαίνεται υποπτη φαση.............![]()
οπως τα ειπε ο ιανναι.........100φραγκα ζητησε αλλα μου φαίνεται υποπτη φαση.............![]()
πολύ πιθανον........ :-...γραφειο?....
100 ευρώ χωρίς anal σε ξενοδοχείο. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή τη μολδαβή κοπελιά;
για καφέ και " αναγνώριση " ( λέγοντας είμαι very busy
) , οπότε μάλλον πάει στον κάλαθο των αχρήστων...τεινω να πιστευω οτι ειναι μουφα το προφιλ αυτο........... :-Φωτογραφίες μούφα προφανώς , δεν δέχτηκε ούτε συνάντηση πριν τογια καφέ και " αναγνώριση " ( λέγοντας είμαι very busy
) , οπότε μάλλον πάει στον κάλαθο των αχρήστων...
Καταλαβα. θα κανω εγω τον κασκαντέρ.οπως τα ειπε ο ιανναι.........100φραγκα ζητησε αλλα μου φαίνεται υποπτη φαση.............![]()
μπράβο ρε μάγκα.............. ;)
[Για την κοπελλα γνωρίζουμε κατι . Εχει κανεις εμπειρια. ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΘΑ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.
Την μπλούζα με τον Mr Bugs την φοράει ακόμα... ;)ναι παικτη!πες μου τι παιζει πριν τη σπιτωσω...
ναι τυπε.ενταξει καταλαβα οτι ειναι οπως τα ειπε ο παικτης πιο πισω,θελει κ τα δωρακια της...Την μπλούζα με τον Mr Bugs την φοράει ακόμα... ;)
Μόνο μην την αφήσεις να σε χτενίσει..ναι τυπε.ενταξει καταλαβα οτι ειναι οπως τα ειπε ο παικτης πιο πισω,θελει κ τα δωρακια της...
να σου πω κατι,επειδη δε γουσταρω να με πιανουν μαλακα μπορουμε να τα πουμε στα γρηγορα με πμ?Μόνο μην την αφήσεις να σε χτενίσει..![]()
μπορω να εχω το τηλ. αυτής σε pm?Της εχω μιλησει δυο τρεις φορες. Σβηνει το προφιλ της καθε τρεις και λιγο. Την τελευταια φορα πηρα το τηλεφωνο της πριν το σβησει αλλα δεν εχω παρει ακομη
Μονο αυτή το δινειμπορω να εχω το τηλ. αυτής σε pm?
ανακεφαλαιωνοντας για τη καριολα,ημουν περα ως περα λαθος κ τραγικος αγαπουλης!να ευχαριστησω τους συναγωνιστες που μου ανοιξαν τα ματια εστω κ καθυστερημενα.οποιος διαθετει ορεξη κ χρημα για ενα τουμπανακι προ μιλφ(29) να παει αφοβα....Εχουμε καμια πληροφορια?
ανακεφαλαιωνοντας για τη καριολα,ημουν περα ως περα λαθος κ τραγικος αγαπουλης!να ευχαριστησω τους συναγωνιστες που μου ανοιξαν τα ματια εστω κ καθυστερημενα.οποιος διαθετει ορεξη κ χρημα για ενα τουμπανακι προ μιλφ(29) να παει αφοβα....