traveler18
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
εσυ sinnerman θα δωσεις τιποτα??
μαγκες μη μου ζητατε προσωπικα στοιχεια της κουκλας!εκτος των αλλων με εχει γειωσει κανονικοτατα κ ακομα δεν την εχω δει....Φίλε, σου είναι ευκολο να δώσεις προφιλ ή τηλέφωνο?
Φίλε, σου είναι ευκολο να δώσεις προφιλ ή τηλέφωνο?
ασε ρεεε...ξουτ!μαγκες μη μου ζητατε προσωπικα στοιχεια της κουκλας!εκτος των αλλων με εχει γειωσει κανονικοτατα κ ακομα δεν την εχω δει....
για το μιλφάκι εδώ τι πληροφορίες έχουμε ?
Σορρυ παίδες, καινούργιος στο thread & στο mamba ..
![]()
![]()
![]()
οταν μου απαντησει θα σου πω........... ;)ασε ρεεε...ξουτ!
Οχι ρε φίλε, ρωταω για πληροφοριες πριν πληρωσω...κακο ειναι?αδερφε δε γινεται να πληρωσες για να γαμησεις καμμια απο αυτες...απλα δε ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!![]()
![]()
Ακομα δεν εχω γαμησει ουτε εχω πληρωσει τιποτα ακομα...ρωταω για πληροφοριες νωριτερα, για να μην κλαιω μετα...την πρωτη την πληρωσες για να τηνη σε πληρωσε αυτη??????
πηγενε ποιο πισω σελιδες!!θα ακουσεις πολλα!!τι μπαζα πατε και πληρωνετε και γαματε ρε παιδια ελεος..ντροπη!!!!και μετα λετε γιατι ζητανε οτι θελουνε..κανονικα πρπει να μας πληρουνε αυτες..ημαρτον...για αυτην εδω ξερουμε κατι???
Εγω ξεκινησα να μιλαω,και οταν την ρωτησα αν ειναι δικες της οι φωτο μου εριξε μπλοκ
της έστειλα τα .. @@@@ σε φώτο !!! (κυριολεκτώ ..!!! )
Ελπίζω να "το εκτίμησε" κ να με "εκτίμησε" περισσότερο, γιατί .. ΔΕΝ με μπλόκαρε .