olli antropi eimaste amorfoteΕμεις δεν ειμαστε ρωσσοι............ειμαστε ελληνες δεν εχουμε τετοια προβληματα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
olli antropi eimaste amorfoteΕμεις δεν ειμαστε ρωσσοι............ειμαστε ελληνες δεν εχουμε τετοια προβληματα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραιος!!!
δωσε κατευθύνσεις μαν...

αν ειδες τη φωτο με τα βυζακια αυτη ηταν 40 εμενε καπου στη δροσοπουλου και ηταν καθαριστρια σε μια εταιρια απο οτι μου ειχε πει ........ηταν παντρεμενη στη ρωσσια με τρια παιδια......τη γαμουσα για περιπου 6 μηνες αλλα εφυγε ξαφνικα γιατι αρωστησε η μανα της.......δεν ξερω ποτε αν ξαναγυρισε....εκανε απιθανο γαμησι φυσικα ως ρωσσιδα..........Αρα εισαι απο Ρωσια.......σωστα??olli antropi eimaste amorfote
olli antropi eimaste amorfote
Εσυ θελεις να μαθεις και θα μαθεις αρκει να εισαι καλος μαθητης....![]()
![]()
![]()
Καταρχην αναλογα το στοχο που θελουμε να χτυπησουμε εχουμε και το αναλογο προφιλ......εγω εχω 4......και εννοω στοχο στην ηλικια.....η ομορφια ειναι σχετικη.......δεν παω με σαυρες αλλα ουτε και μουναρες...απο κει και περα ειναι θεμα τυχης και χειρισμου το πως θα καταφερεις να σου δωσει τηλ. την τελευταια σε μια μερα μονο πηρα τηλ. την αλλη βγηκαμε πρωτο ραντεβου και σε 2 μερες την ξεκωλιασα......πολυ ευκολος στοχος ηταν .αλλες μου πηρε και μια βδομαδα στο μπιρι μπιρι στο τσατ αλλα η καταληξη ηταν η ιδια........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν ειδες τη φωτο με τα βυζακια αυτη ηταν 40 εμενε καπου στη δροσοπουλου και ηταν καθαριστρια σε μια εταιρια απο οτι μου ειχε πει ........ηταν παντρεμενη στη ρωσσια με τρια παιδια......τη γαμουσα για περιπου 6 μηνες αλλα εφυγε ξαφνικα γιατι αρωστησε η μανα της.......δεν ξερω ποτε αν ξαναγυρισε....εκανε απιθανο γαμησι φυσικα ως ρωσσιδα..........
4;;; και πως τα χειρηζεσαι ρε μαν...!;!;!;!:
ποια φωτο με τα βυζακια;;;
den eimaiΑρα εισαι απο Ρωσια.......σωστα??
apo elwitia eimaiden eimai
apo elwitia eimai

Ελβετια εννοειs????Γραφε Ελληνικα γιατι ειναι κανοναsapo elwitia eimai
apo elwitia eimai
Ελβετια εννοειs????Γραφε Ελληνικα γιατι ειναι κανοναs
Διπλωματικη ασυλια???δεν υπαρχουν κανονες για τους ελβετους
giati wre paidia den me pestewete epedi sas erxounte mono albanesαρχιδια
πιο πιθανο ειναι να εισαι απο καπανδριτι παρα απο ελβετια (αν αυτο εννοεις)...
soryy den exo ellinika gramata edoδεν υπαρχουν κανονες για τους ελβετους
esu eisai apo xorioIgo imi apo elbasan.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πωs μαs βρηκεs εδω???Παρακολουθουσεs το site απο παλια??soryy den exo ellinika gramata edo
esu eisai apo xorio
:big