αυτο το ξανθο που δε μιλαει το εχει υποψη του κανεις?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σε τι γλωσσα της μιλας?μιλάω πάντα για αυτήν
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ?
Καλή περίπτωση στα 100 με λίγο παζάρι .. ζητάει συνήθως 120... τα πάντα όλα κάνει και αρκετά καλά... θέλει συνήθως να πηγαίνει στον Πρίαμο απ ότι κατάλαβα..
Εμφάνιση εντυπωσιακή , αλλά φαίνονται τα χρονάκια της.. συνεννόηση και διάθεση αρκετά καλή.. οι τρόποι της μπορεί να ξενίσουν λίγο , αλλά αν δεν δώσεις και πολλή σημασία θα περάσεις καλά... ( δεν θα ξεχάσω ότι μια φορά μεταξύ του πρώτου και δεύτερου γύρου ...χασμουριόταν ! )αν ήταν η γκόμενά μου θα την πέταγα από το παράθυρο , με την Καρίνα όμως είσαι έτοιμος για όλα οπότε το προσπερνάς απλά....
Έχω πάει μαζί της και εγώ πριν από 2 χρόνια . 100 ε το πακέτο μαζί με κώλο , στην αρχή ήθελε 150.
Καλή είναι για μια φορά ...έμενα πάντως μου έβγαλε μια θλίψη με το social.
όμως μια και μιλάμε για " επάγγελμα " της βγάζω το καπέλλο... για κάποια που έχει κουραστεί , βαρεθεί κλπ , μια χαρά το κάνει το άθλημα... έχουμε δει και στην προσωπική μας ζωή φαντάζομαι τις " ερωτευμένες " ελληνίδες που χρησιμοποιούν το πήδημα στο βωμό του συμφέροντος... τέλος πάντων , όχι κελεπούρι η Καρίνα , αλλά δεν κλαις το 100 ρικο...Ρε συναγωνιστες πατε καλα;;;;100 για μια ωρα και το θεωρειτε καλο;;;100/2ωρο και μονο θα προτεινετε!!!πεινανε και αυτες μην ψαρωνετε απο αυτα που λενε!!!Ναι , δεν της αρέσει μάλλον πιά το επαγγελματικόόμως μια και μιλάμε για " επάγγελμα " της βγάζω το καπέλλο... για κάποια που έχει κουραστεί , βαρεθεί κλπ , μια χαρά το κάνει το άθλημα... έχουμε δει και στην προσωπική μας ζωή φαντάζομαι τις " ερωτευμένες " ελληνίδες που χρησιμοποιούν το πήδημα στο βωμό του συμφέροντος... τέλος πάντων , όχι κελεπούρι η Καρίνα , αλλά δεν κλαις το 100 ρικο...
Ρε συναγωνιστες πατε καλα;;;;100 για μια ωρα και το θεωρειτε καλο;;;100/2ωρο και μονο θα προτεινετε!!!πεινανε και αυτες μην ψαρωνετε απο αυτα που λενε!!!

Ρε συναγωνιστες πατε καλα;;;;100 για μια ωρα και το θεωρειτε καλο;;;100/2ωρο και μονο θα προτεινετε!!!πεινανε και αυτες μην ψαρωνετε απο αυτα που λενε!!!
μετα απο 5-6 μυνηματα μεσα σε ενα μηνα καταφερα πριν 20 μερες περιπου να παρω επιτελους μια απαντηση..εισαι μικρος(38 ειμαι) για εμενα αγορι μου εγραψε και δεν ξανα απαντησε ουτε σε 2 προσπαθειες ακομα που εκανα.αν δοκιμασει καποιος μεγαλυτερος και βγαλει ακρη ας ριξει συρμα μιας και ειμαι και απο την περιοχη.Μάγκες ξέρουμε κάτι για αυτό ?
2ωρο λεμε ουτε καν 1.5...εκτος αν τα βγαζετε ευκολα εσεις οποτε παω πασο!!!βρε ξεκολατε και μην τις ταιζετε τσαμπα!!!Σωστή η άποψη για το δίωρο... ή τουλάχιστον η συμφωνία να είναι στην 1,5 ώρα τουλάχιστον .. είναι όλα διαπραγματεύσιμα πλέον , τιμές , υπηρεσίες....