Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ε οχι κ 100!ειδα ολες τις διακυμανσεις των τιμων.50 ειπε κ μενα,μετα οταν της ειπα να παμε σπιτι μου κ οχι χοτελ αρχισε τα θα χασω χρονο,εχω κ αλλους που περιμενουν,70 μου λεει κ παμε!ειπα οκ για να τη κανω να δεχτει μια συναντηση!απαξ κ ειναι οπως στη φωτο θα της πω 70 διωρο,καλως?όρμα... μην την ξεχειλώσεις, στα πόσα την έκλεισες 120 το τρίωρο?
μέχρι τωρα αυτή έλεγε στον καθένα άλλη τιμή... σε μένα είπε 50 φούλ με κώλο...
οπότε εαν μετά το ραντεβού σας αρχίζει και ζητάει σταθερή τιμή πχ 100 την ώρα θα ξέρουμε όλοι ποιός την δασκάλεψε...
προσέχουμε για να έχουμε...
τωρα της μιλησα να δω τι παιζει!με ρωτησε τη δουλεια κανω,οταν της ειπα οτι δεν εχει σχεση αυτο με το σκοπο που μιλαμε μου το κλεισε...ωραια φωνουλα παντως!θα προσπαθησω μια ακομα φορα....αναμεινατε
επιμενει οτι ειναι στη φωτο με το κοκκινο φανελακι,κανονισα ραντεβου στις 14.00 αν ειναι αυτη το προχωραω...![]()
ε οχι κ 100!ειδα ολες τις διακυμανσεις των τιμων.50 ειπε κ μενα,μετα οταν της ειπα να παμε σπιτι μου κ οχι χοτελ αρχισε τα θα χασω χρονο,εχω κ αλλους που περιμενουν,70 μου λεει κ παμε!ειπα οκ για να τη κανω να δεχτει μια συναντηση!απαξ κ ειναι οπως στη φωτο θα της πω 70 διωρο,καλως?
εγραψα στις ανεξαρτητες σειχη!δεν πηγε οπως περιμενα...
....ΕΓΩ θα σε παντρεψω!!!!Ακριβώς!εσωσε τη κατάσταση το προσωπάκι της
ααααααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχααχαχααχαχααχααχαχααχαχααχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!...
καλησπέρα
αυτη ποια ειναι;
εγραψα στις ανεξαρτητες σειχη!δεν πηγε οπως περιμενα...
κανει ντιναρα!μη της πεις τιποτα του στυλ αλλα εμαθα κ φοβηθει!κ μενα στην αρχη μονο μασσαζ μου ελεγε κ το εφερα με τροπο..θελει τροπο,ξερεις εσυ!λεει οτι δεν κανει ραντεβου..
η ρενα που εχει να μπει ενα μηνα κ θελει να πεταξει το μωρο μου!σωπα ρε...
κανει ντιναρα!μη της πεις τιποτα του στυλ αλλα εμαθα κ φοβηθει!κ μενα στην αρχη μονο μασσαζ μου ελεγε κ το εφερα με τροπο..θελει τροπο,ξερεις εσυ!
το τηλ σε pm αν γίνεται παρακαλώ!