τι εννοεις?μακρια!!!!!!!!!!!!! ειναι τρελη
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι εννοεις?μακρια!!!!!!!!!!!!! ειναι τρελη
τι εννοεις?
δε νομιζω οτι προκειται να γαμησεις, θα στα παρει και θα στην πεσουν. αυτο καταλαβα τουλαχιστον...
η αποφαση δικη σου
γεωργιανη ανοικτη σε προτασεις...απο σχεση μεχρι να τις παρετε καινουργιο κινητο....αν παιξει καποιος μας λεει ...δεν δηλωνει βιζιτα παντως

τελικα τι το εχει παρει κανεισ?
αν εξαιρέσεις το χνουδι στα γονατα (εμενα με χαλασε αρκετα), το piercing στο δοντι, προσωπο όχι ιδιαιτερα ομορφο- λιγο σπασμενο, καλη είναι για 100εωρω. εγω όμως δεν θα ξαναδοκιμαζαΚατι μετρια πραγματα ειδα παραπανω απο φιλους συναγωνιστες. Φιλη της Ιρις ειναι, καμμια σχεση οι φωτογραφιες.
Ξανθια, ομορφο σωμα περιπου 165, παρα πολυ μικρο στηθος, πολυ γλυκεια κοπελα (ηλικια στα 30-35). Εχει πολυ κεφι και
κανει τα παντα με χαρα, αλλα συνενοηση δυσκολη (αγγλικα επιπεδου α δημοτικου, ελληνικα αστο καλυτερα).
Βεβαια, ειναι προθυμη, δεν θα αναλυσετε και την πολιτικοοικονομικη κατασταση του κοσμου παρεα.
Πιπα την κατεχει, φιλαει υπεροχα, σα να εισαι με την τουριστρια που μολις χτυπησες στο μπαρ (κρυβε λογια).
Για 100 την ωρα, που στην περιπτωση μου τραβηξε πολυ περισσοτερο, δεν τη λεω κακη, θα την ξαναεβλεπα ευχαριστως.
Αν μαθω και μερικα Ρωσσικα και Ουκρανικα (εκανα καποιες προσπαθεις αλλα ρε γμτ δεν προφερονται) ακομα καλυτερα.
αν εξαιρέσεις το χνουδι στα γονατα (εμενα με χαλασε αρκετα), το piercing στο δοντι, προσωπο όχι ιδιαιτερα ομορφο- λιγο σπασμενο, καλη είναι για 100εωρω. εγω όμως δεν θα ξαναδοκιμαζα
τελικα εχει ενα ποδι και ενα ματι ? ????????????????αν εξαιρέσεις το χνουδι στα γονατα (εμενα με χαλασε αρκετα), το piercing στο δοντι, προσωπο όχι ιδιαιτερα ομορφο- λιγο σπασμενο, καλη είναι για 100εωρω. εγω όμως δεν θα ξαναδοκιμαζα
Ξέρουμε κάτι 100€/1h, μάλλον θα κάνω τον κασκαντερ
τι μπαλιδια είναι αυτά ρε μάγκες ?
εχει καποιος πληροφορίες ?
μακρυα και αλαργα
οτι χειροτερο,
το μεταξι ειναι πιο ασφαλες απο αυτη
Ξέρουμε κάτι 100€/1h, μάλλον θα κάνω τον κασκαντερ
θα θέλει πολύ ψήσιμο, φαίνεται ότι δεν απαντάει πολύ...
μακρυα και αλαργα
οτι χειροτερο,
το μεταξι ειναι πιο ασφαλες απο αυτη
Τελικά τι εννοεί ο ποιητής?