Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μουφα-πουστακι...Παιδια αυτη τελικα την εχει παρει κανενας?
εχει αναφερθει παλιοτερα οτι μαλλον περναει την ωρα της...Δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα εκτός του ότι σαν επάγγελμα δηλώνει μανικιουρίστρα.. μετά από τα καλημέρα , καληνύχτα κλπ , όποτε η κουβέντα πάει προς το " ψητό " εξαφανίζεται , μέχρι την επόμενη φορά που θα αρχίσουμε τα καλημέρα και καληνύχτα...αν δεν είχε τις φωτογραφίες που έχει , ούτε θα ασχολιόμουν , ούτε θα το έγραφα φυσικά...
εχει αναφερθει παλιοτερα οτι μαλλον περναει την ωρα της...
μαλλον για μαλακιστηρι που περναει την ωρατης κανοντας χαβαλε την κοβωμουφα-πουστακι...
Ναι,δεν ειναι του αθληματος
Τουλαχιστον ετσι δηλωσε σε εμενα.
80 το πολύ
μπα... χωρις αναλ εγω δινω μεχρι 60
χα χα χα μπα εγώ ήμουν ευχαριστημένος με απλό δίωρο
συχναζει παραλιακη εκει μπορεις να την παζαρεψεις πιο ευκολα

απο..σειχι μερια ρωτα ;)..αλλα εχουμε τρελλαθει και στην ενημερωση και απο λογου σου...Δεν βρισκω κατι στις αναφορες..Αν καποιος εχει εμπειρια ας ενημερωσει
εγω κ κινητο της ειχα κ facebook ειχα...τιποτα!συναντηση δε καναμε.ολο δικαιολογιες ητανσυχναζει παραλιακη εκει μπορεις να την παζαρεψεις πιο ευκολα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα ειχα κι εγω φιλαρακι αλλα αν η γκομενα δεν δινει ροδελα τοτε την γραφω στα παπαρια μου οσα και να ζηταει και ειδικα κατι 100αρες ειναι για ναεγω κ κινητο της ειχα κ facebook ειχα...τιποτα!συναντηση δε καναμε.ολο δικαιολογιες ηταν