ουτε αχαρνων...στην διδυμου ηταν αν θυμαμαι καλατι 100 πατε καλα????με 20 δουλευει σε μπουρδελο στην αχαρνων ρεεεεεεεεεε
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ουτε αχαρνων...στην διδυμου ηταν αν θυμαμαι καλατι 100 πατε καλα????με 20 δουλευει σε μπουρδελο στην αχαρνων ρεεεεεεεεεε
και μαλιστα τοτε εδινε και την πατουρα της επιλεκτικα τωρα το παιζει παρθενα!!!!!!!!!!!!!1 εμενα μαλλον με εχει γνωρισει απο τις φωτο και δεν μου μιλαει πια!!!!1 αστα διαλα θα κλαψω!!!!!!!!!!!!!!!1 :S :S :S :S :S :S :Sβουαλα
ισχυει....διδυμου 18
Μηπως μπορει καποιος βνα μου στειλει το τηλ της κοπελας?
Μηπως μπορει καποιος βνα μου στειλει το τηλ της κοπελας?
Εγινε το κασκαντεριλικι.
100 για μια ωρα ολα μεσα χωρις πρωκτικο. Προσωπο αρκετα κοντα στις φωτο αλλα με αρκετο makeup.
σωμα πρωην αθλητρια αλλα λιγο χαλαρωμενο με ελαφρως πεσμενα βυζια και κωλο. Ηλικια 30-35 μαλλον.
Στα του αγωνα ιδρωνει τη φανελα αν και δεν ειναι κατι το πολυ φοβερο. στην αρχη λιγο ψυχρη αλλα γρηγορα λυθηκε.
Μου εδωσε το τηλ της για οποιον ενδιαφερεται..... σε pm
Εγινε το κασκαντεριλικι.
100 για μια ωρα ολα μεσα χωρις πρωκτικο. Προσωπο αρκετα κοντα στις φωτο αλλα με αρκετο makeup.
σωμα πρωην αθλητρια αλλα λιγο χαλαρωμενο με ελαφρως πεσμενα βυζια και κωλο. Ηλικια 30-35 μαλλον.
Στα του αγωνα ιδρωνει τη φανελα αν και δεν ειναι κατι το πολυ φοβερο. στην αρχη λιγο ψυχρη αλλα γρηγορα λυθηκε.
Ωρες συνομιλιας,και μολις φταναμε σε καμια συναντηση για καφεδακι και μετα βλεπουμε,εκλεινε την συνδεση
Εγινε το κασκαντεριλικι.
το τηλεφωνο δεν μας το κανεις πασαΓαμπρε, το βυζι ειναι φυσικο??
φυσικοΓαμπρε, το βυζι ειναι φυσικο??
Ωραίοςευχαριστούμε για την ενημέρωση...
γαμπρε περιμενω πμ να κανω την προσπαθεια .Εγινε το κασκαντεριλικι.