Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εχει κανεις αποψη για τις κυρίες?
αυτη μου εδωσε με την μια τηλ κ ειπε 100 με κωλο, cim
και αυτη? αλλα 100 για τα ιδια
ξέρει κανενας?
Εχει κανεις αποψη για τις κυρίες?
αυτη μου εδωσε με την μια τηλ κ ειπε 100 με κωλο, cim
και αυτη? αλλα 100 για τα ιδια
ξέρει κανενας?
την ιρις λες?....οχι οχι,απο το μαμπα.....ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ...εδω μεσα παιζει μπαλιτσα...α οχι παλι οπως με τη καυλα απο το μαμπα!ξερεις οτι ειμαι ανυπομονος,δωσε ενα λινκ κατι βρε αδερφε
Αρα εμενα μου ζητησε 20ε λιγοτερα, κατεβαινει σιγα σιγαΕμενα η δευτερη μου ειχε ζητησει 100 χωρις anal στο σπιτι της . Δεν πηρα
To πρωτο ειναι VIP !!!!!
το πρωτο μου λεει οτι ειναι μονο για εγγεγραμενους χρηστες...Αρα εμενα μου ζητησε 20ε λιγοτερα, κατεβαινει σιγα σιγα
Η πρωτη ανοιγει κανονικα, δεν νομιζω να είναι vip
εχεις πμ...το πρωτο μου λεει οτι ειναι μονο για εγγεγραμενους χρηστες...![]()
![]()
![]()
ναι την ιρις!δωσε λινκ με πμ και πουσαι!βρηκα παλι τη λατινα με τις βυζαρες στο μπαντου....friends who cares,shares!
thanx man...εχεις πμ...
ουκρανια ειναι...τον ιουνιο,μαλλον...Η γνωστή Iris ή Magic δεν πρέπει να έχει γυρίσει ακόμα
ποια ειναι η λατινα?..εχω χασει επεισοδια ρε πουστη μου...ναι την ιρις!δωσε λινκ με πμ και πουσαι!βρηκα παλι τη λατινα με τις βυζαρες στο μπαντου....friends who cares,shares!
τσεκ πμ...ναι την ιρις!δωσε λινκ με πμ και πουσαι!βρηκα παλι τη λατινα με τις βυζαρες στο μπαντου....friends who cares,shares!
ουκρανια ειναι...τον ιουνιο,μαλλον...
].....![]()
![]()
Τι το 'θελα ο, παίζει να είναι το πιο πεταμένο 80 άρι που έχω δώσει!!!!
Πρώην στρίπερ λέει που την παράτησε και καλά ο γκόμενος και ξεκίνησε το σπόρ για να βγάλει χρήματα, στα πρόθυρα της ανορεξίας σε σημείο που με προβλημάτισε....
Δόντια στα πρόθυρα της σαπίλας, τσιγαρίλα φούλ, ντύσιμο λαϊκής φθηνιάρικο.
Στα του αγώνα τώρα, εντελώς ξενερωτική φάση. Αερόπιπα, βυζί που το ψάχνεις με μεγεθυντικό φακό, σώμα πλαδαρό και στον αγώνα τίποτα το ιδιαίτερο.... προς το ψόφιο θα έλεγα!!!!
Απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου πώς κατάφερα και διεκπεραίωσα την αποστολή!!! Ποτέ ξανά!!!
Συνάντηση με το εν λόγω ναυάγιο .....![]()
![]()
Πρώην στρίπερ λέει που την παράτησε και καλά ο γκόμενος και ξεκίνησε το σπόρ για να βγάλει χρήματα, στα πρόθυρα της ανορεξίας σε σημείο που με προβλημάτισε....
Στα του αγώνα τώρα, εντελώς ξενερωτική φάση. Αερόπιπα, βυζί που το ψάχνεις με μεγεθυντικό φακό, σώμα πλαδαρό και στον αγώνα τίποτα το ιδιαίτερο.... προς το ψόφιο θα έλεγα!!!!
Απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου πώς κατάφερα και διεκπεραίωσα την αποστολή!!! Ποτέ ξανά!!!
Συνάντηση με το εν λόγω ναυάγιο .....![]()
![]()