Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε απιδες καλησπερα,επειδη να γραφτω στο μαμπα,πειτε μου περιπου τι παιζει ειναι δυνατον απο εκει να βρω καμια καλη βιζιτα..κκλεινουν ραντεβου απο εκει η ειναι μουφα??
Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μάμπα, πριν 4 χρόνια, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Πιο ερασιτεχνική κατάσταση, σε σημείο να βγάλω και γκόμενα. Οι κοπέλες ήταν σαφώς πιο εμφανίσημες και οι περιπτώσεις βίζιτας με δυνατό σέρβις.
Πλέον, βλέπω ότι έχει γεμίσει μπάζα, που μυρίστηκαν χρήμα και το παίζουν και γκόμενες. Γνώμη μου, μην ασχολείστε με αυτές.
Να ξέρετε ότι οι καλές περιπτώσεις δεν θέλουν πέφτουλες, του στυλ "πόσα θέλεις να σε γαμήσω", αλλά υπομονή και επιμονή. Αν μια περίπτωση είναι πράγματι βίζιτα, θα σας πει αμέσως τι προσφέρει.
Επίσης, μην ασχολείστε με περιπτώσεις που έχουν χαμηλό reply rate. Δεν θα βγάλετε άκρη μαζί τους.
Το να ρωτάμε τι ξέρετε για τη μια και τι για την άλλη, καίει περιπτώσεις. Ασχοληθείτε, φάτε και μετά ενημερώνετε το φόρουμ για το εύρημα σας. Όχι όλα έτοιμα στο πιάτο.
Τέλος να πω ή καλύτερα να ζητήσω, από τους Seihis και ΙΑΝΝΑΙ να γράφουν πιο συχνά. Η εμπειρία τους στο παιχνίδι που λέγεται μάμπα είναι τεράστια.
+ 1000000000000000000000![]()
![]()

Τούτη εδώ έχει πολύ πλάκα.
Θέλει λέει να κάνει νορμάλ σχέση και ζητάει 1000 ευρώ το μήνα για να είμαστε μαζί χαχαχαχα ας το καλό έκλαψα πάλι
Και λέει πόσα θα της δώσω όταν συναντηθούμε για να είναι σίγουρη ότι θα τα πούμε αλλιώς δεν θα έρθει
Μόνο για το Ε9 δεν ρώτησε και μου λέει άμα δε βλεπόμαστε κάθε μέρα τότε 800!! Μου έκανε και έκπτωση!!!! Αυτά σαν επικεφαλίδες δε μπορώ να αναλύσω άλλο..Πραγματικά δεν πάμε καλά...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σορρυ αλλα ο seihis ,ειναι μια..κατηγορια απο μονος του...Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μάμπα, πριν 4 χρόνια, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Πιο ερασιτεχνική κατάσταση, σε σημείο να βγάλω και γκόμενα. Οι κοπέλες ήταν σαφώς πιο εμφανίσημες και οι περιπτώσεις βίζιτας με δυνατό σέρβις.
Πλέον, βλέπω ότι έχει γεμίσει μπάζα, που μυρίστηκαν χρήμα και το παίζουν και γκόμενες. Γνώμη μου, μην ασχολείστε με αυτές.
Να ξέρετε ότι οι καλές περιπτώσεις δεν θέλουν πέφτουλες, του στυλ "πόσα θέλεις να σε γαμήσω", αλλά υπομονή και επιμονή. Αν μια περίπτωση είναι πράγματι βίζιτα, θα σας πει αμέσως τι προσφέρει.
Επίσης, μην ασχολείστε με περιπτώσεις που έχουν χαμηλό reply rate. Δεν θα βγάλετε άκρη μαζί τους.
Το να ρωτάμε τι ξέρετε για τη μια και τι για την άλλη, καίει περιπτώσεις. Ασχοληθείτε, φάτε και μετά ενημερώνετε το φόρουμ για το εύρημα σας. Όχι όλα έτοιμα στο πιάτο.
Τέλος να πω ή καλύτερα να ζητήσω, από τους Seihis και ΙΑΝΝΑΙ να γράφουν πιο συχνά. Η εμπειρία τους στο παιχνίδι που λέγεται μάμπα είναι τεράστια.

ας δοκιμασει..δεν ειναι διαθεσιμο το προφιλ μαν...γνωριζει κανεις τιποτα γιαυτην ?
τροπο που την συνανταμε80 φουλ
36 χρονων
την προωθουσε μια τσατσα κ ειχε κ μια αλλη μικρη κατω απο 30 στα 100
τροπο που την συνανταμε