για την παρακάτω έχετε καμιά πληροφορία? ευχαριστώ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για την παρακάτω έχετε καμιά πληροφορία? ευχαριστώ
SamantaΤου αγώνα...αλλά για κάποιο λόγο θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση. Εγώ έχω φάει πόρτα απλά με ένα "γεια".....
τους δίνουμε την ευκαιρία και δυνατότητα να μας διαλέγουν ... νέα ήθη και έθιμα έφεραν στην Ελλάδα οι τάνες εκ Ρωσίας ...Samanta
tipota...apla den ginetai
με εμένα ήταν λίγο πιο ευγενικήτους δίνουμε την ευκαιρία και δυνατότητα να μας διαλέγουν ... νέα ήθη και έθιμα έφεραν στην Ελλάδα οι τάνες εκ Ρωσίας ...
μαγκες χυστες χτες καταγαμησα ρωσιδι ζουμερο 30αρικο που ηρθε τουρισμο 10 μερες απο ρωσια και το γνωρισα στο mamba..κανει και ενοργανη και ειχε κορμι λαμπαδα..βοηθησε ομως οτι ξερω κατι λιγα ρωσικα..ελληνικα αγγλικα 0 απο την ντεβουτσκα..οραιο καρφωμα και θα λιωσω στο καρφωμα γενικα 5 μερες μεχρι να φυγει..τι σκατα αγαμητες ειναι εκει περα στη ρωσια?
πολύ όμορφη για το mamba , ζητάει σεξ και εικόνα μάλλον "καθαρή"....![]()

πουστάκο μυρίζομαι....![]()
όπως τα είπε ο από πάνω
50€ μασάζ στην Καλιθέα. Δεν ρώτησα για παραπάνω αλλά εκτιμώ ότι κάτι θα κάνει...
Ekaterina Katia
τοτε κε τιμι ανεβενι
ανέβηκε στα 100... με ακάποτο oral ...δεν ασχολήθηκα παρακάτω...
πριν κανα χρονο ειχα βγει μαζι της κραταγε ενα γερο στο Κουκακι δεν ειναι του επαγγελματος και αν την δεις απο κοντα θα φυγεις πετωντας...καμιά πληροφορία για το κορίτσι έχουμε παίδες...