Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτο το gilf μου ζητησε 300...αν ειναι δυνατων τις ειπα
τσαμπα πεφτει απο το μαμπα η μπα?αυτο το gilf μου ζητησε 300...αν ειναι δυνατων τις ειπα
κανατσαμπα πεφτει απο το μαμπα η μπα?
Απο 300 ξεκιναει για να της δωσεις 200.Λεει οτι τα κανει ολα και απο ωρες οσο αντεχεις εσυ.Απο την φρασεολογια της δειχνει αρκετα προστυχηΓια να σου ζητήσει 300 φαίνεται πως έχει αυτοπεποίθηση,δεν βλέπω να έχει τίποτε άλλο.
Απο 300 ξεκιναει για να της δωσεις 200.Λεει οτι τα κανει ολα και απο ωρες οσο αντεχεις εσυ.Απο την φρασεολογια της δειχνει αρκετα προστυχη
σερβιτόρα που ψαχνει για κουμπαραδες με πολλα λεφτα
Ξερει κανεις τιποτα για αυτο?
Δεν γραφει παντος κατι τετοιο στο προφιλ τηςσερβιτόρα που ψαχνει για κουμπαραδες με πολλα λεφτα
Βγηκα εγω μαζι της μετα απο πολυυυυυυυ προσπαθεια και οταν βρεθηκαμε μου λεει παμε καπου να μη μας δει κανα ματι γιατι βγαινω με ενα σπονσορα τωρα κ δε θελω να το χαλασω!καταληξαμε στο princess να πινουμε ποτο!σιγα τη γκομενα...απο βυζι ομως σκιζει!γρυλιζει κ ολας!!χαχαχαχαΔεν γραφει παντος κατι τετοιο στο προφιλ της
Βγηκα εγω μαζι της μετα απο πολυυυυυυυ προσπαθεια και οταν βρεθηκαμε μου λεει παμε καπου να μη μας δει κανα ματι γιατι βγαινω με ενα σπονσορα τωρα κ δε θελω να το χαλασω!καταληξαμε στο princess να πινουμε ποτο!σιγα τη γκομενα...απο βυζι ομως σκιζει!γρυλιζει κ ολας!!χαχαχαχα