Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Aυτη ειναι Τα ευσημα στον Κρανιδι...σε αυτό που αν είχε μρποστά την λέξη ΠΕΔΙΟ θα ήταν σαν το πάρκο ....
Aυτη ειναι Τα ευσημα στον Κρανιδι...
αλημερα εχει ακνεις πληροφοριες για αυτή
Η Diana το κανει επι χρημασι και επισημα τωρα.Εβαλε νεες φωτοκαι αντε να την βρεις.50 αδιαβαστα μηνυματα εχει >
![]()
Θελει να μεγαλοπιαστει...οποιος διαθεσιμος..θα σας τρεχει στο Αλεξαντερ στην Αναβυσσο..
Ακριβώς..Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου..Άσχετο αλλά θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητής στην Πάτρα σε ένα σκυλάδικο οι τραγουδίστριες πήγαιναν με το αφεντικό,η άλλη με το μαέστρο (για να τις μεγαλώσει το πρόγραμμα) και ήταν και μία Ρωσίδα (ναι τραγουδόυσε ελληνικά με ρώσικη προφορά αλλά στα σκυλάδικα πας για τη φωνή??) η οποία το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για Μύκονο και τι Σεπτέμβρη ήταν κυρία εφοπλιστού!!Μικρο κοριτσι ειναι,ομορφο,εχει καταλαβει γιατι το "εχει" και την "αξια του," γιατι να μην προσπαθησει και αυτη.Ο καθενας προσπαθει να επιβιωση οπως μπορει
Εννοείται..Πάντως πραγματικά ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου..Ναι φιλε μου,αλλα η Ρωσιδα εφοπλιστου ειναι η οδηγος για τις αλλες και η εξαιρεση συγχρονως.Οι εννια στις δεκα κοπελες θα παραμεινουν πουτανες,that's life...
ομοίως κι εμέναArtemis
1wra-150 oxi anal
Αυτό μου απάντησε . Η φώτο ότι δεν είναι δική της...δεν το συζητάμε . Τώρα 150 και γουρούνι στο σακί...από εμένα δύσκολα !!!
Artemis
1wra-150 oxi anal
Αυτό μου απάντησε . Η φώτο ότι δεν είναι δική της...δεν το συζητάμε . Τώρα 150 και γουρούνι στο σακί...από εμένα δύσκολα !!!
Σου απάντησε καθόλου?κκληση....φίλοι του mamba..τσονταρετε να την φερουμε ελλαδα..........
Μην βάλω άλλες και πάμε όλοι μαζί στον.....ψυχίατρο!!!!!