makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 2.049
- Πόντοι
- 456
ασε αδερφέ....αυτός ζητά πληροφορίες....αλλα για να δώσει θέλει ανταλλάγματαΚαι εδώ αν θέλεις. Ευχαριστώ
ασε αδερφέ....αυτός ζητά πληροφορίες....αλλα για να δώσει θέλει ανταλλάγματαΚαι εδώ αν θέλεις. Ευχαριστώ
Συμφωνώ του έστειλα τέσσερα τηλέφωνα για να μην πάρω ούτε ένα χαχαχαχαασε αδερφέ....αυτός ζητά πληροφορίες....αλλα για να δώσει θέλει ανταλλάγματα
για τον ΑΧΟΡΤΑΓΟ λες και εσύ?Συμφωνώ του έστειλα τέσσερα τηλέφωνα για να μην πάρω ούτε ένα χαχαχαχα
Ναιγια τον ΑΧΟΡΤΑΓΟ λες και εσύ?
έχει εδώ μέσα κάτι κουτοπονηρα τεκνάκια,κλωναράκια κτλ που θέλουν ξεφτίλισμα δημόσια
Συμφωνώ δεν είναι τυχαίο το όνομα αχόρταγος είναι αχόρταγος να παίρνει και να μην δίνει τίποταέχει εδώ μέσα κάτι κουτοπονηρα τεκνάκια,κλωναράκια κτλ που θέλουν ξεφτίλισμα δημόσια
Τι στελνεις ;;;Αν έχει κάποιος το τηλ τής κοπέλας αν θέλει μπορεί να μου το στείλει κ τού στέλνω κ εγώ μετά![]()
Κατερίνα Mamba πχ κ άλλες καλές που έχω.Τι στελνεις ;;;
Εσύ σαν τί θες τί ψάχνεις;Τι καλες ;;;
Όταν λές τά πάντα όλα τί εννοείς;Λοιπον θελω απο 30 και κατω αματουρι να κανει τα παντα ολα εχεις;;;;
Ξέρω μια στα 25Φουλ η και οχι φουλ προγραμμα .
Στείλε pmΔΩΣΕ ΦΩΣ
Τί να στείλω;Στειλε να ελεγξω τι και πως
Έχουμε πληροφορίες για την κοπέλα; Κόστος πρόγραμμα κλπΑν έχει κάποιος το τηλ τής κοπέλας αν θέλει μπορεί να μου το στείλει κ τού στέλνω κ εγώ μετά![]()
εχει κρυφα πουτανακιαΡε παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να στείλει κάνα κρυφό πουτανακι από mamba θα ήμουν ευγνώμων
Δουλεύει σαν Άννα στο Φ104Έχουμε πληροφορίες για την κοπέλα; Κόστος πρόγραμμα κλπ