nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.330
- Πόντοι
- 456
Όντως, αλλά ποτέ δεν άνηκε στα πουλεν μου, της συγκεκριμένης παρέας...εχει απομεινει η βαλερια
Όντως, αλλά ποτέ δεν άνηκε στα πουλεν μου, της συγκεκριμένης παρέας...εχει απομεινει η βαλερια
μετριοτητα μονοΌντως, αλλά ποτέ δεν άνηκε στα πουλεν μου, της συγκεκριμένης παρέας...
Βαρυνε η Βαλερία...αλλα και τοτε δεν είχε σύγκριση με τα υπόλοιπα κομμάτιαΌντως, αλλά ποτέ δεν άνηκε στα πουλεν μου, της συγκεκριμένης παρέας...
Δεν γνωρίζω τέτοια πληροφορία φίλε..Ξέρουμε σίγουρα για Σβετ ότι είναι Κρήτη? (Σε ποιο μέρος?)
Η Σβετλάνα που λες είναι χωρισμένη με 2 παιδιά που έμενε η μένει Κυψέλη?παλια ρε γμτ ειχε αρκετο κοσμο στο mamba. K εβρισκες ακομα κ τσαμπα.. τωρα τπτ... ειχε καποιος γνωρισει μια ιρινα απο σαλαμινα κ μια σβετλανα απο αθηνα? βεβαια η σβετ εχει παει κρητη απο οσο ειχα ακουσει
H Σβετλανα που λέω εγώ με τις φίλες έμενε Πετρούπολη και είχε μια κορηΗ Σβετλάνα που λες είναι χωρισμένη με 2 παιδιά που έμενε η μένει Κυψέλη?
Έψαξα φατσοβιβλίο. Έχει ακόμα μια φωτογραφία της από 10 χρόνια πισω (νομίζω). Πρέπει να είχα βρεθεί μαζί της κάπου το 2014 (μπορεί και να κάνω λάθος). 1 ή 2 φορές. Δεν θυμάμαι και πολλές λεπτομέρειες όμωςκαπου αττικη νομιζω εμενε. svetoulini marin Ειχε παλιο το ονομα κ στο fb. ειχε παιδια . δεν θυμαμαι ποσο.
παντως δωρεαν το εδινε. χωρις λεφτα. αν λεμε την ιδια βεβαια.Έψαξα φατσοβιβλίο. Έχει ακόμα μια φωτογραφία της από 10 χρόνια πισω (νομίζω). Πρέπει να είχα βρεθεί μαζί της κάπου το 2014 (μπορεί και να κάνω λάθος). 1 ή 2 φορές. Δεν θυμάμαι και πολλές λεπτομέρειες όμως
Όχι μόνοεχει απομεινει η βαλερια
Έμεινε και άλλη ποιαΌχι μόνο
Να φανταστώ έχει χρόνια να κάνει ραντεβού? Οποίος μπορεί να δώσει pm τηλ Βαλερίας θα το εκτιμούσα.ναι ναι για αυτην λεω
www.mamba.ru
Αααα. Οκ. Ναι.Valeriana, 44 лет, Атина, Водолей — знакомства на Мамбе онлайн
Valeriana, 44 години, Атина, Водолей, интереси - безделье, веселье, ветер, безопасность, бадминтон, да се запозная с мъж на възраст 37 - 80 години.www.mamba.ru
Στείλε πμ το τηλέφωνο της αν μπορείςOχι φιλε..δεν έδινε τοτε και απο πρόσφατο ραντεβου της με αλλο φιλο πρόσφατα ουτε τωρα δίνει...αλλα ειναι πραγματικά καλη..
2010-2015 Οι περισσότερες έψαχναν σχέση .Όπως γράψαν κι άλλοι φίλοι εκεί στο 2010-2012 και λιγο πιο αραιά το 2017-2018 γινόταν μεγάλος χαμός γιατί όλες μπαίνανε ψάχνοντας αυτό που ψάχνουμε και εμείς περίπου... απλά μετά αρχίσαν τα δωράκια τα συστηματικά και τώρα χάλασε εντελώς...
Όχι μόνο