nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.748
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα μήπως έχει κανείς τηλ από Αναστασία mamba;
Σε πάνε telegram, σου στέλνουν βιντεάκια,φωτό, σου πουλάνε αίσθημα για να πάρουν δωράκια ή ότι άλλο μπορούν απο σένα (εισητήρια π.χ. για να έρθουν απο Ρωσία, Τουρκία κλπ να σε γνωρίσουν) άσε που μπορεί να σου βάλουν και κανά trojan να σου αδειάσει τον τραπ. λογ/μό. Κρύβονται hackers απο πίσω που έχουν μια κοπέλα για μόστρα στην κάμερα για να τσιμπάνε τα κορόιδα.πως να σε χακαρουν απο ενα τηλεφωνο, δεν θελουν αυτες να παρουν το τηλεφωνο σου, εμεις θελουμε να παρουμε το δικο τους
Σε πάνε telegram, σου στέλνουν βιντεάκια,φωτό, σου πουλάνε αίσθημα για να πάρουν δωράκια ή ότι άλλο μπορούν απο σένα (εισητήρια π.χ. για να έρθουν απο Ρωσία, Τουρκία κλπ να σε γνωρίσουν) άσε που μπορεί να σου βάλουν και κανά trojan να σου αδειάσει τον τραπ. λογ/μό. Κρύβονται hackers απο πίσω που έχουν μια κοπέλα για μόστρα στην κάμερα για να τσιμπάνε τα κορόιδα.
Κώλο δίνειΚαλησπέρα,οπως έγραψα εχω τηλέφωνο και την εχω συναντήσει εως όμως το 2023...μου ειχε πει οτι αρραβωνιαστηκε και αραιωσε γιατι ο συντροφος ζηλιαρης....συνεπώς εαν κάποιος φίλος την συναντήσει σημαίνει οτι ξαναμπήκε στο παιχνίδι...πάντως ειναι καλη και εμένα μου εκανε ολα τα κεφια
αυτή η Κέτι, παίχτη?Oχι φιλε..δεν έδινε τοτε και απο πρόσφατο ραντεβου της με αλλο φιλο πρόσφατα ουτε τωρα δίνει...αλλα ειναι πραγματικά καλη..Κώλο δίνειαυτή η Κέτι, παίχτη?
Δωσε και σώσε αδερφε!Oχι φιλε..δεν έδινε τοτε και απο πρόσφατο ραντεβου της με αλλο φιλο πρόσφατα ουτε τωρα δίνει...αλλα ειναι πραγματικά καλη..
Όταν λες πρόσφατο ραντεβού με φίλο, πόσο πρόσφατο εννοείς;Oχι φιλε..δεν έδινε τοτε και απο πρόσφατο ραντεβου της με αλλο φιλο πρόσφατα ουτε τωρα δίνει...αλλα ειναι πραγματικά καλη..
Αν δεν κάνω λάθος κάποιον φίλο συνάντησε το κορίτσι πολυ πρόσφατα αλλα δεν εκθέτω καταστάσεις και πρόσωπα εαν ο ίδιος δεν καταγράψει το ραντεβού.Όταν λες πρόσφατο ραντεβού με φίλο, πόσο πρόσφατο εννοείς;
Αυτός ο φίλος έχει λογαριασμό εδώ; Γιατί αν δεν έχει πώς θα καταγράψει το ραντεβού;Αν δεν κάνω λάθος κάποιον φίλο συνάντησε το κορίτσι πολυ πρόσφατα αλλα δεν εκθέτω καταστάσεις και πρόσωπα εαν ο ίδιος δεν καταγράψει το ραντεβού.
Εφόσον δεν ήμουν εγώ θα μπορούσε να ειναι οποιοσδήποτε άλλος.
Πριν από 10-15 χρόνια πρέπει να ήσουν πολύ μλκς για να μην φας. Υπήρχαν γυναίκες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Υπήρχαν 20αρες (Ελληνίδες και όχι μόνο) που δεν ήθελαν ούτε πολύ ψήσιμο ούτε ήθελαν μισό μηνιατικο. Αλλά κυρίως υπήρχαν μιλφ (κυρίως Ανατολικής Ευρώπης) που λυσσουσαν για πουτσο και δεν ήθελαν πολλά. Για καλή μου τύχη την εξαετία 09-15 εργάζονταν στο εξωτερικό για καλά χρήματα και τους 2 μήνες που τους περνούσα Ελλάδα, μάτωνε από το σεξ. Μετά το 20 το μαμπα δεν ήταν πλέον το ίδιο. Και σιγά σιγά "πεθαίνει"Σίγουρα το mamba είχε για εμάς άνω των 50 πεδίο λαμπρό πριν 10 - 15 χρόνια...καταστάσεις που σημερα μοιάζουν τόσο μακρινές...οχι τόσο απο οικονομικής άποψης αλλα απο επίπεδο κοριτσιών...
Αλλά παντα θα υπάρχουν ευκαιρίες για κάποιους.
Συνήθως η μαζική ζήτηση ανεβάζει τις τιμές και ρίχνει την ποιότητα.
Γι αυτό διακριτικά συνάδελφοι...
Έχει λογαριασμό αλλα εκείνος θα αποφασίσει εαν και πότε θα μας διαφωτίσει.Αυτός ο φίλος έχει λογαριασμό εδώ; Γιατί αν δεν έχει πώς θα καταγράψει το ραντεβού;
Ακριβώς...εδω και 5 χρόνια ειναι χάλια τα πράγματα...Πριν από 10-15 χρόνια πρέπει να ήσουν πολύ μλκς για να μην φας. Υπήρχαν γυναίκες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Υπήρχαν 20αρες (Ελληνίδες και όχι μόνο) που δεν ήθελαν ούτε πολύ ψήσιμο ούτε ήθελαν μισό μηνιατικο. Αλλά κυρίως υπήρχαν μιλφ (κυρίως Ανατολικής Ευρώπης) που λυσσουσαν για πουτσο και δεν ήθελαν πολλά. Για καλή μου τύχη την εξαετία 09-15 εργάζονταν στο εξωτερικό για καλά χρήματα και τους 2 μήνες που τους περνούσα Ελλάδα, μάτωνε από το σεξ. Μετά το 20 το μαμπα δεν ήταν πλέον το ίδιο. Και σιγά σιγά "πεθαίνει"
Μιλάμε για τη Σβετλανα απο Λευκορωσία?.παλια ρε γμτ ειχε αρκετο κοσμο στο mamba. K εβρισκες ακομα κ τσαμπα.. τωρα τπτ... ειχε καποιος γνωρισει μια ιρινα απο σαλαμινα κ μια σβετλανα απο αθηνα? βεβαια η σβετ εχει παει κρητη απο οσο ειχα ακουσει
Λες αυτην που ειχε και 4-5 φιλες ?Μιλάμε για τη Σβετλανα απο Λευκορωσία?.
Δυνατο κομμάτι και πραγματικά ήταν φωτεινή ακτίδα στο χωρο.
Νοικοκυρευτηκε σιγουρα και μαλλον έκοψε...αλλα ήταν υπέροχη όταν την έπαιρνα απο κολο και μου έλεγε οτι ειναι ερωτευμένη...
Αξέχαστες στιγμές στο bill...
Αλλά μπράβο της γιατί ειναι καλο παιδί..
Υes!!!Λες αυτην που ειχε και 4-5 φιλες ?
Είχε γράψει ιστορία η Σβετα και είχε κάνει τότε πολλούς συναγωνιστές ευτυχισμένους. Φοβερή εμφάνιση για την ηλικία της, στον αγώνα ασυναγώνιστη και υπερτιμιες τιμές... Δυστυχώς αυτές οι κοπέλες και οι εποχές εκείνες, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...Υes!!!
εχει απομεινει η βαλεριαΕίχε γράψει ιστορία η Σβετα και είχε κάνει τότε πολλούς συναγωνιστές ευτυχισμένους. Φοβερή εμφάνιση για την ηλικία της, στον αγώνα ασυναγώνιστη και υπερτιμιες τιμές... Δυστυχώς αυτές οι κοπέλες και οι εποχές εκείνες, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συν ότι έκανε πάσα και κάποιες φίλες της, βλέπε Ντάρια που ήταν στο ίδιο κορυφαίο επίπεδο...