Διαγραμμένο μέλος 110870
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 206
Έχουμε τηλ της; Βλέπεται γενικά;Αυτή αμα τη ρωτήσεις ποσο κανει 1+1 θα σου απαντήσει , χυσε μέσα ελεύθερα
Έχουμε τηλ της; Βλέπεται γενικά;Αυτή αμα τη ρωτήσεις ποσο κανει 1+1 θα σου απαντήσει , χυσε μέσα ελεύθερα
Ενα τηλεφωνο θα ηταν χρησιμο...Έχουμε τηλ της; Βλέπεται γενικά;
Μαπα το καρπούζιΈχει κανείς εμπειρία με αυτήν; Μου είπε για 150, 2ώρες απλό. Δεν με εξίταρε η προσφορά είναι η αλήθεια αλλά μ' αρέσει η εμφάνιση
Mamba - Chatten, Socializen und Social Dating - kostenloser online Service
Злата, 35 Jahre, Athen, Steinbock, Hobbies - самостоятельные путешествия, авто, приятное общение, Взаимная симпатия, позитивные люди, ist auf der Suche nach einen Mann im Alter von 37 - 49 Jahre.www.mamba.ru
mamba.onelink.me
100 η ώρα, πίπα με προφύλαξη, μηδενική συμμετοχή και κοιτάει να φάει χρόνο...Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν; Μου είπε για 150, 2ώρες απλό. Δεν με εξίταρε η προσφορά είναι η αλήθεια αλλά μ' αρέσει η εμφάνιση
Злата, 35 Jahre, Athen, Steinbock, Hobbies - самостоятельные путешествия, авто, приятное общение, Взаимная симпатия, позитивные люди, ist auf der Suche nach einen Mann im Alter von 37 - 49 Jahre.www.mamba.ru
Η vip ή να στείλεις δώρο με 1 ευρώ. Προσοχή στα βιπ ενεργοποιεί αυτόματη μηνιαία πληρωμή.Mamba πρεπει να εισαι vip για ν στειλεις πρωτος?
Μηπως να της σφυριξει καποιος το site εδω...να ανοιξει προφιλ να μπορουμε να τη βρουμε???Η vip ή να στείλεις δώρο με 1 ευρώ. Προσοχή στα βιπ ενεργοποιεί αυτόματη μηνιαία πληρωμή.
Με λιγότερα την κανόνισα και τώρα μπήκα να ψάξω το θέμα πριν πάω. Γιατί θέλει κέντρο σε ξενοδοχείο πλατεία Αμερικής κ είναι ταξίδι για μενα.100 η ώρα, πίπα με προφύλαξη, μηδενική συμμετοχή και κοιτάει να φάει χρόνο...
Δούλευε σε studio κάπου στην Καλλιθέα και έδινε κωλο. Τώρα δεν ξέρω.
Σίγουρα στα όχι... Εύκολα θα βρεις καλύτερη.
ΝΑΙ έχω πάει εκεί. Τελικά ζήτησε 80 και της είπα για 60€ μόνοΈχει το exis hotel εκεί
Είναι κάτι σχετικά φτηνό.
Τελικά είσαι τυχερόςΝΑΙ έχω πάει εκεί. Τελικά ζήτησε 80 και της είπα για 60€ μόνο
Δεν δέχτηκε κ η ζωή συνεχίζεται
Έχει κανένας τηλέφωνο της?Ναι έχεις δίκιο, δεν αντιγράφηκε το λινό και έγραψε το προηγούμενο .
Anastasia, 35 Jahre, Athen, Löwe, Hobbies - взаимопонимание, кинотеатр, новые знания, честность в отношениях, интересный собеседник, ist auf der Suche nach einen Mann im Alter von 31 - 43 Jahre.www.mamba.ru
www.mamba.ru
Ρε συ το ότι ζεις ακόμα δεν το εκτίμησες....και θες να την ξαναδείς την ρωσική ρουλέτα
Έχει κάπου αγγελία κανονικά αυτή, αλλά δεν μπόρεσα να την βρω απτό κινητοΚαλημέρα. Έχει κάποιος το τηλέφωνο για εδώ. Πριν κάποια χρόνια την είχα συναντήσει και ήταν μεγάλο εργαλείο, αλλά έχω χάσει το τηλέφωνο της και δεν έχω πια λογαριασμό μαμπα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
Миньевра, 57 ans, Athènes, Bélier, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans.www.mamba.ru