πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.265
- Πόντοι
- 16.131
αυτα θα τα πεις ξερεις πουΟυτε περιεργους ουτε τις θειτσες σου δεν μπορεις, μελατουλη![]()
αυτα θα τα πεις ξερεις πουΟυτε περιεργους ουτε τις θειτσες σου δεν μπορεις, μελατουλη![]()
Κόστος?Συνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
Συμπολεμιστή αν μπορείς, δώσε λίγες πληροφορίες. Ευχαριστούμε εκ των προτέρωνΣυνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
how much?Συνάντηση σήμερα καμία σχέση με φωτό, μόνο το σώμα μοιάζει, πρέπει να είναι 50+
Υποτίθεται ψάχνει σχέση. Δεν είναι της δουλειάς. Κάτσαμε για καφέ και έφυγα. Δεν ανοίχτηκεhow much?
γραφει ο συναδερφος ομως πως εκανε σημερα συναντηση μαζι τηςΥποτίθεται ψάχνει σχέση. Δεν είναι της δουλειάς. Κάτσαμε για καφέ και έφυγα. Δεν ανοίχτηκε
Εγω έγραψα ότι συναντήθηκα μαζί της , νωμιζα θα μου προτείνει για σεξ με δωράκι, αλλά μάλλον ψάχνει για μόνιμο χορηγογραφει ο συναδερφος ομως πως εκανε σημερα συναντηση μαζι της
αρα μονον συναντηση για καφε παιχτηκε ?Εγω έγραψα ότι συναντήθηκα μαζί της , νωμιζα θα μου προτείνει για σεξ με δωράκι, αλλά μάλλον ψάχνει για μόνιμο χορηγο
Δυστυχώς ναι... Έχει ωραίο σώμα , ωραία ντυμένη.αρα μονον συναντηση για καφε παιχτηκε ?
αρα δεν μας ενδιαφερει η κυρια καθοτι δεν προσφερει υπηρεσιες χα χα χαΔυστυχώς ναι... Έχει ωραίο σώμα , ωραία ντυμένη.
www.mamba.ru
Κόστος;Αυτή είναι της δουλειάς, συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρίαμος Παγκράτι. Περίπου 40 χρονών έχει μερικά κιλακια παραπάνω καλή πίπα, στενό μουνιMamba - Chatten, Socializen und Social Dating - kostenloser online Service
Maria, 36 Jahre, Athen, Jungfrau, Hobbies - ist auf der Suche nach einen Mann im Alter von 38 - 50 Jahre.www.mamba.ru
100 έκατσε 2 ώρες. Μπορεί να έπαιρνε και λιγότερα εγώ το ξεκίνησα 100 μαλάκια μου.Κόστος;
Κώλο;100 έκατσε 2 ώρες. Μπορεί να έπαιρνε και λιγότερα εγώ το ξεκίνησα 100 μαλάκια μου.
Δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιαφερε
Δε φαινεται η φωτοΑυτή είναι της δουλειάς, συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρίαμος Παγκράτι. Περίπου 40 χρονών έχει μερικά κιλακια παραπάνω καλή πίπα, στενό μουνιMamba - Chatten, Socializen und Social Dating - kostenloser online Service
Maria, 36 Jahre, Athen, Jungfrau, Hobbies - ist auf der Suche nach einen Mann im Alter von 38 - 50 Jahre.www.mamba.ru
Δεν έχει στέλνει βαιμπερ αλλά την διαγράφει αμεσωςΔε φαινεται η φωτο
Είναι 1,80 που γράφει;; Ντερεκι χαχαΔυστυχώς ναι... Έχει ωραίο σώμα , ωραία ντυμένη.
Υπαρχει τροπος επικοινωνιας?Δεν έχει στέλνει βαιμπερ αλλά την διαγράφει αμεσως