Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το θέμα είναι πως την βρίσκουμε....Επέστρεψε η Νικολ!!!!
Και πως θα τη βρούμε ρε φιλαράκι;Επέστρεψε η Νικολ!!!!
Κάποιο τηλέφωνο σε πμ?Λοιπον η Νικολ επαιρνε 60+20 για κωλο την 1,5 ώρα!
Θέλει να το παλεψει για 100/ώρα αλλά δεν εχει το κοινο ακόμα οποτε τα 100για 1,5 ωρα ειναι τίμιο και κλείνει εκει!
Κανονίστε να την κάψετε! Παίζουν και νεες φίλες ειπε!
Κ από δω μια πάσα παρακαλωΚάποιο τηλέφωνο σε πμ?
Ένα λινκγ?
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ το τηλεφωνο της ΝικολΚ από δω μια πάσα παρακαλω
ενα τηλεφωνο που τελειωνε σε 94 ισχυει?Επέστρεψε η Νικολ!!!!
μοιραστειτε τη γνωση σας με μας τους αδαεις...........ποια ειναι η Νικολ?Λοιπον η Νικολ επαιρνε 60+20 για κωλο την 1,5 ώρα!
Θέλει να το παλεψει για 100/ώρα αλλά δεν εχει το κοινο ακόμα οποτε τα 100για 1,5 ωρα ειναι τίμιο και κλείνει εκει!
Κανονίστε να την κάψετε! Παίζουν και νεες φίλες ειπε!
Δες ομοδα Σβετ .μοιραστειτε τη γνωση σας με μας τους αδαεις...........ποια ειναι η Νικολ?
Αυτες ήταν γιαγιάδες το '15...Μαγκες αυτη η παλιοπαρεα της Σβετ Ελλη Νικολ κλπ παιζει ακομα;
ευτυχως βρεθηκε καποιος να βαλει τα πραγματα στη θεση τους.Αυτες ήταν γιαγιάδες το '15...
Το έχει ο πητερ τώρα στο στέλνειΚάποιος να στείλει το τηλέφωνο της Νικόλ κι από δω? ??
Δε λέω ότι έχεις τελείως άδικο, αλλά πολλοί δεν έχουμε τα φράγκα για πιπίνια συν του ότι υπάρχουν κάποιοι που γουστάρουν cougar! Ας πούμε αν γυρνούσε η Σβετ θα ξαναπήγαινα εύκολα και θα περνούσα καλύτερα από ότι με πολλές μικρότερες που διαφημίζονται και θέλουν τα διπλά χρήματα!ευτυχως βρεθηκε καποιος να βαλει τα πραγματα στη θεση τους.
οκ οχι γιαγιαδες,αλλα ωριμες.
οποτε 9 χρονια μετα (10+ που τις ειχα πρωτοδει εγω) ασε καλυτερα,οσο καλες κι αν ηταν τοτε.
Θες να βγουμε μαζί?Ενδιαφερωμαι για κοπελλα μέχρι 25. Ταξιδέυω συχνα και ειμαι εδω για λίγες μέρες και θα ήθελα παρέα