Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θύμισε μας αν έχεις τον χρόνο βικα νομίζω παίζουν δύο καλές γιορτές με υγειαΤο προηγούμενο μωρό αναχωρεί αύριο οπότε ό,τι, όποιος πρόλαβε......με στεναχωρεί που έμαθα πως η Vika η άλογα περνάει δύσκολες ώρες και άγνωστο αν θα επαναλειτουργήσει.....τέτοια λωλαρα δεν υπήρχε
Παιζει τηλεφωνο; Ειχα βρεθει καποτε αλλα μετα χαθηκε ή αλλαξε νουμερο..;Το προηγούμενο μωρό αναχωρεί αύριο οπότε ό,τι, όποιος πρόλαβε......με στεναχωρεί που έμαθα πως η Vika η άλογα περνάει δύσκολες ώρες και άγνωστο αν θα επαναλειτουργήσει.....τέτοια λωλαρα δεν υπήρχε
εγω πριν χρονια βεβαιαΜάγκες έχει πάρεις κάνεις την Γκαλίνα από Πειραιά? Να μας δώσει πληροφορίες
παλιοτερα γαμιοτανε και με ενα ταβερνακι και κρασακιΤην έχω πάρει στο παρελθόν. Θωρηκτό με μεγάλα βυζιά, μεγάλη σε ηλικία (gilf) και δεκτική σε όλα. Πρόσωπο δεν λέει κάτι ιδιαίτερο
Σβετ έχει σταματήσει εδώ και καιρόΜαγκες αυτη η παλιοπαρεα της Σβετ Ελλη Νικολ κλπ παιζει ακομα;
Λιλιαν ειναι μια μελαχρινη με μπλε η πρασινα ματια? Εαν ναι παιζει αλλα ρε φιλε πολυ fake κατασταση. Δεν την εχω πλεον στις επαφες μου αρα δεν εχω τροπο επικοινωνιας.Οι αλλες? Βαλεριανα Φωτεινη λιλιαν κλπ δε θυμαμαι ονοματα
Η βαλεριάνα παίζει σίγουρα ακόμαΟι αλλες? Βαλεριανα Φωτεινη λιλιαν κλπ δε θυμαμαι ονοματα
Οσο παλια ειναι η φωτογραφια , τοσο παλια ειναι και η μανταμ. Ειχε πολλα ονοματαMamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
SaRa, 36 ans, Varsovie, Lion, hobbies - Вселенная, книги, мир, море, осень, faire connaissance un homme ou une femme à l'âge de 35 - 47 ans.mamba.onelink.me
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!
Γνωρίζουμε κάτι για εδώ??
Έκανα μια αναζήτηση με το όνομα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Επέστρεψε η Νικολ!!!!Μαγκες αυτη η παλιοπαρεα της Σβετ Ελλη Νικολ κλπ παιζει ακομα;
Νικολ η κοκκινομάλλα ;Μου το εστειλε και συναγωνιστης. χωρισε και επεστρεψε!