μπωρις να μου δωσεις προφιλ σε παρακαλω?το εχω αλλ μου ειπε να μην το δινω, οποιος θελει να της γραφει στο προφιλ της στο mamba.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπωρις να μου δωσεις προφιλ σε παρακαλω?το εχω αλλ μου ειπε να μην το δινω, οποιος θελει να της γραφει στο προφιλ της στο mamba.
Ψαχνει για μαλακες ή λιγουρηδεςαυτη ζηταει 500/2ωρες. δοκιμασε κανεις?Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Μου είπε ότι είναι Γερμανιδα και έχει γυρίσει στην χώρα της , πουλο και εδώ επίσης!Μακριά όταν βλέπεις Αφρική..με vpn είναι κυκλώματα
oτι δεν εχει καμια σχεση με την φωτο...Elena, 46 ans, Grèce, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. για θυμιστε μου συντροφοι τι εχει ειπωθει για την μανδαμ?
ποσο μακρυα ειναι η αληθεια???oτι δεν εχει καμια σχεση με την φωτο...
ποσο μακρυα ειναι η αληθεια???
Μακριά!! Παλτό ζιτουνιαρικο με ψεύτικες φωτογραφίεςElena, 46 ans, Grèce, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. για θυμιστε μου συντροφοι τι εχει ειπωθει για την μανδαμ?
Εχεις εν μερει δικιο . Σε εμενα παντως μια χαρα κλαρινο μου εδωσεΜακριά!! Παλτό ζιτουνιαρικο με ψεύτικες φωτογραφίες
Με προφυλακτικό? Έτσι γιατί εμένα δεν μου έπαιρνε τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικόΕχεις εν μερει δικιο . Σε εμενα παντως μια χαρα κλαρινο μου εδωσε
ΧωριςΜε προφυλακτικό? Έτσι γιατί εμένα δεν μου έπαιρνε τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό
Ειμαι μικρος για αυτη. Δεν μπορω να της στειλω.Εχεις εν μερει δικιο . Σε εμενα παντως μια χαρα κλαρινο μου εδωσε
Δεν χάνεις απολύτως τίποτα! Το απόλυτο τίποτα είναι η συνάντηση μαζί της.Ειμαι μικρος για αυτη. Δεν μπορω να της στειλω.

500/2ωρες?ναι όλοι έχουμε πάρει