Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Που να δείς τι λέει η μάνα σου για εμένα,παλιολινάτσα.Και θεωρεί τον εαυτό του alpha male τώρα αυτός με την πατσαβουρόγρια
Πιο τραγικός από τον Αισχύλο, το Σοφοκλή και τον Ευριπίδη μαζί.
Που να δείς τι λέει η μάνα σου για εμένα,παλιολινάτσα.
Ζεί και βασιλεύει και κάπου στο μάμπα θα είναι και θα την πληρώνουν,όταν εγώ της τον καρφώνω τσάμπα.Επίσης μπορείς να πάς στο νεκροταφείο της Νέας Ζίχνης και να την βρείς,ξεφτίλα.Δε ζει η μάνα μου, ρώτα τη δική σου τι της κάνω ;)
Για πες να έρθω να σε κάψω παλιομαλάκα.Αν έχεις τα παπάρια στείλε PM Και θα έρθω να πεθάνεις.Γιατί μπλέκεις μανάδες σε αυτο; Αν θες ελα να βρεις εμένα...
Μένω σε πολυκατοικία, θα σου δώσω διεύθυνση να έρθεις να κοιτάς προς τα πάνω με ανοιχτό το στόμα και θα βγω έξω να ρίξω ένα κατούρημα....
Εξάλλου μόνο για αυτό σε έχω![]()
![]()
Σιγά τα πλήκτρα μην τα σπάσεις μόνο. Σου ειπα τι θα κάνεις και είμαι σίγουρος...Για πες να έρθω να σε κάψω παλιομαλάκα.Αν έχεις τα παπάρια στείλε PM Και θα έρθω να πεθάνεις.
Σιγά τα πλήκτρα μην τα σπάσεις μόνο. Σου ειπα τι θα κάνεις και είμαι σίγουρος...
Ρε δε ντρέπεστε λίγο άντε παίξτε καμία μαλακια να ηρεμήσετε ,γαμιαδες της χούφτας . Μπαίνουνε εδώ για καβλαντα και να χαλαρώσουμε και κάνετε σαν δεκαπεντάχρονα και βρίζετε μάνες γελοίοι![]()
Κοτες λυράτες και χέστηδες ολκής.Ορίστε οι μαχητες των πληκτρολογίων που θα μας κατουρήσουν κιόλας.
Καλά να κάνουμε.Ρε δε ντρέπεστε λίγο άντε παίξτε καμία μαλακια να ηρεμήσετε ,γαμιαδες της χούφτας . Μπαίνουνε εδώ για καβλαντα και να χαλαρώσουμε και κάνετε σαν δεκαπεντάχρονα και βρίζετε μάνες γελοίοι
Γνωρίζουμε όνομα στο στούντιο, γιατί Ζλατα δεν υπάρχει;Δουλεύει σε στούντιο Πειραιώς 193
έχουν γράψει μερικές σελίδες πίσω …. ζητά 300€ για 2 ώρεςγια αυτο ρε παιδια εχει ψαξει κανενας??Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
με το κιλο χρεωνει?έχουν γράψει μερικές σελίδες πίσω …. ζητά 300€ για 2 ώρες
Στα στουντιο δεν πανε με τα πραγματικά τούς ονόματαΓνωρίζουμε όνομα στο στούντιο, γιατί Ζλατα δεν υπάρχει;
Στα στουντιο δεν πανε με τα πραγματικά τούς ονόματα
Ευχαριστώ φίλε.Στα στουντιο δεν πανε με τα πραγματικά τούς ονόματα
Απλά ήθελα να μάθω αν αξίζει συνάντηση μαζί της κ βέβαια να βλεπα κ φωτογραφιες τηςΣτα στουντιο δεν πανε με τα πραγματικά τούς ονόματα
Μοναξιες έχει πιστεύω....δύσκολο για μια.κοπελα να κυκλοφορήσει με αυτά τα μπαλκόνια/μπαούλαγια αυτο ρε παιδια εχει ψαξει κανενας??Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru