Πύργος Βασιλικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.459
- Πόντοι
- 3.810
Μια 40χρονη πρόσφυγα από Ουκρανία που έχει έρθει στην Καλαμάτα σε συγγενείς και δεν μιλάει ελληνικά ή αγγλικά..Για ποια λέτε ;
Δεν ξέρω κάτι περισσότερο
Μια 40χρονη πρόσφυγα από Ουκρανία που έχει έρθει στην Καλαμάτα σε συγγενείς και δεν μιλάει ελληνικά ή αγγλικά..Για ποια λέτε ;
Λέει ότι είναι 40...Μια 40χρονη πρόσφυγα
Ε τότε να κανονίσουμε μια εκδρομή στην Μεσσηνία...μολις τελειωσει ο πολεμος φευγει ξανα για πισω

απο οτι μιλησα μαζι της δεν σκεφτεται φιλε να μεινει ελλαδα ...πολυ κριμα της το ειπα κιολαςΕ τότε να κανονίσουμε μια εκδρομή στην Μεσσηνία...![]()
μια μιξη ειναι εχει απ ολαρε παιδια ,πειτε με χαζο,εχω διαβασει καποιες σελιδες,εδω,αλλα σ αυτο το σαιτ το μαμπα,ολες που γραφουν ειναι εκδιδομενες ? προσπαθουν να βρουν χορηγο? καμμια δεν ψαχνει για πραγματικη γνωριμια?...
και φυσικά θα υπάρχουν μερικές ... ο κάθε κανόνας εχει παντα τις εξαιρέσεις του .ρε παιδια ,πειτε με χαζο,εχω διαβασει καποιες σελιδες,εδω,αλλα σ αυτο το σαιτ το μαμπα,ολες που γραφουν ειναι εκδιδομενες ? προσπαθουν να βρουν χορηγο? καμμια δεν ψαχνει για πραγματικη γνωριμια?...
Προλαβαινουμε Τάσο.Ο Τσάρος από ότι μου πε δεν έχει σκοπό να σταματήσει πριν το τέλος του χρόνου...απο οτι μιλησα μαζι της δεν σκεφτεται φιλε να μεινει ελλαδα ...πολυ κριμα της το ειπα κιολας

δεν ειδα διαθεση φιλε... μπορει καποιος να την φαει αλλα θελει ταξιδιΠρολαβαινουμε Τάσο.Ο Τσάρος από ότι μου πε δεν έχει σκοπό να σταματήσει πριν το τέλος του χρόνου...![]()
Θα είχε νόημα εάν ξέραμε και σε ποια .. πάντως δεν το αποκλείω τα ζογκλερικά που έκανα παλιά δεν τα κανω τώρα πια με τίποταΤο νου σας εμαθα σημερα απο πελατη μπατσο οτι τυπος πηγε σε ραντεβου σε σπιτι κ εφαγε μαπες κ εχασε λεφτα κινητο. Το σπιτι καμμια σχεση με κοπελα. ψευτικη διευθυνση κ μολις εφτασε τις μαζεψε ο τυπος απο 2-3 ατομα.
Ωπααα τηςΓια πάρτυ σας
Γιατί την λες ζορικη?Εδώ σε λίγο θα μας δερνουν οι ίδιες....και πάνω που θα έλεγα πόσο ζορικη βγήκε η προηγούμενη από Καλαμάτα....κάποιος θα την φάει σύντομα έχω καταλάβει...είναι και χήρα
Στην κουβέντα είμαι. Ραντεβού κάνει ή σε καφέ θα καταλήξουμε?Για παρτη σαςMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Α έλεγα μήπως σου είπε τπτ. Δεν ξέρω και με ακρίβεια ποιες ήταν ουκρανες, της Ιρις θυμάμαι αλλά δεν ήταν ζορικηΞέρεις εσύ καμία Ουκρανή να μην είναι ζορικη.....πόσο μάλλον τώρα και αν της έχουν κάψει το σπίτι και διάφορα άλλα......