Ούτε στα αυτιαΑγνό παρθένο νομιζα ότι ήταν ....πως με ξεγέλασε η φωτό
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ούτε στα αυτιαΑγνό παρθένο νομιζα ότι ήταν ....πως με ξεγέλασε η φωτό
ΚαλορίζικαΕσκασε η φρεγατα
δεν υπαρχει συγκκριμενο προφιλ στο λινκ που εστειλεςhttps://www.mamba.ru/rating/app/storefront/vip/slide/show-hitlist-rating/place/activity?backUrl καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος κάτι, για την συγκεκριμένη;
Οεο..Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Δινει τελικα αριθμο τηλ ;;;
Φίλε θέλει χορηγία... Έκανα πρόταση για ποτό και μου απαντάει ότι προτιμάει δείπνο!!! Σε ερώτηση αν παίζει μπαλαμουτι μου είπε "ας βγούμε 2-3 φορές κ βλέπουμε".... ΜΑΚΡΙΑ!!Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Έχει αναφερθεί?
Είδα 2 σελίδες πίσω αλλά από προσωπική εμπειρία ρωτάω.
Είναι του χώρου?
Στο τσακ με πρόλαβες... Είπα να συναντηθούμε και μου είπε καφέ φαγητό.... Το Bill έχει καφέ φαγητό?Φίλε θέλει χορηγία... Έκανα πρόταση για ποτό και μου απαντάει ότι προτιμάει δείπνο!!! Σε ερώτηση αν παίζει μπαλαμουτι μου είπε "ας βγούμε 2-3 φορές κ βλέπουμε".... ΜΑΚΡΙΑ!!
Αδερφέ θα μας στείλεις μήνυμα το τηλεφωνάκι της σε pm γιατί τα όρια ηλικίας στο mamba μου ρίχνουν άκυροΤην πήρα τελικά, 35 άρα Κουβανή
Τελικά την πήρα εγώ, 35 άρα Κουβανή, σώμα στριπτιζέζ με άγρια χαρακτηριστικά, μικρο στιθος, 1,60, αδυνατη, την παιζεις οπως θες, ηθελε 50 + 50 για anal για μικρα εργαλεία, δεν μου έδωσε άδεια να μπω. πιπα ριχη πνίγεται να τον παρει ολο, γλύφει παντού με λυσα, 20 λεπτά έγλειφε κολο και μπάλες. Έκατσε πάνω μου στον καναπέ και κουνιόταν σαν τρελή, ήταν αρκετά σφιχτή, 3 μέρες λέει που είναι στην Ελλάδα δεν την είχε πάρει κάποιος, κατάθεση στο στόμα, παίχτηκαν δύο γύροι και ήθελε +30 αλλά της είπα είχαμε συμφωνήσει στα 50, τα πήρε και έφυγε.
Αυτή πριν λίγες μέρες 40κατι δεν ήταν ή εγώ θυμάμαι λάθος?Γνωρίζει κανείς εάν αυτή αξίζει? Ζήτησε 80€. Πολλά δεν είναι για ηλικία 51 ετών?Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Αν είναι εύκολο και για μένα ένα τηλ, θα με ενδιέφερε πολύ.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Eχουμε κάποια ενημέρωση παιδιά? αξίζει?
ακριβυνε η τιμη στο μπρεντ και ανεβασε και αυτη τον πηχηΑυτή πριν λίγες μέρες 40κατι δεν ήταν ή εγώ θυμάμαι λάθος?
Τα ίδια ζήτησε και σε μένα πριν μέρες που έλεγε πως ήταν 43 ετών. Της απάντησα 50 και full, είπαμε αντίο και καλή συνέχεια...Γνωρίζει κανείς εάν αυτή αξίζει? Ζήτησε 80€. Πολλά δεν είναι για ηλικία 51 ετών?Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
πραγματικες ειναι συναγωνιστη παλια καραβανακατι μου θυμιζει αυτη εδω ... αλλα δεν πρεπει να εκανε τοσο φορα παρτιδα διαφημιση για πηδημα ... μηπως οι φωτο ειναι φεικ ?