Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μάλλον αδερφέ,αν και δεν ξεκαθαρίστηκε και υπήρχε μια ασάφεια με αυτή κ μία άλλη στο μαμπαΣυγγνώμη, θέλετε να πείτε ότι η τύπισσα στη φωτό είναι η Lika32 ???
Υπάρχει κανείς που να πήγε στο σπίτι τηςIlia, 27 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 62 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Ilia, 27 ans, Athènes, Balance, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 62 ans.www.mamba.ru
αν θες στειλε το τηλ γιατι το εχασα...ευχαριστωπρόσφατη συνάντηση με κατερίνα μάμπα.
ίδια κι απαράλλαχτη εμφανισιακά, σταθερά πολύ καλή επιλογή στα 70 ευρώ.
Έχω πάει με τη Lika32 και η τύπισσα ήταν άντε γεια, μου ειχε κλεισει ραντεβου να παω να την παρω απο το σπιτι της και όταν φτανω μου απανταει, δε θελω να ερθω, νυστάζω και θα κοιμηθώ.μάλλον αδερφέ,αν και δεν ξεκαθαρίστηκε και υπήρχε μια ασάφεια με αυτή κ μία άλλη στο μαμπα
Το διέγραψεΠρώτη φορά την βλέπω
Ε μια προσέγγιση δεν βλάπτει
Μπορεί κάτι να βγει
Μας γαμησε η τύπισσαΤο διέγραψε
εμενα μου ειπε οτι δεν θελει γιατι την αλλη φορα την εστησα...και δεν ειχαμε ξαναμιλησει ποτε...Έχω πάει με τη Lika32 και η τύπισσα ήταν άντε γεια, μου ειχε κλεισει ραντεβου να παω να την παρω απο το σπιτι της και όταν φτανω μου απανταει, δε θελω να ερθω, νυστάζω και θα κοιμηθώ.
Επίσης μου είχε πει ότι δεν κάνει κώλο. Αυτό τώρα καλοκαίρι του 2019. Τελικά κλείσαμε ραντεβού στο Bill, όπου πήγα αφού μου έστειλε οτι ειχε φτασει στο ξενοδοχείο.
Δε μοιαζει με την τυπισσα στη φωτό, γι αυτό ρωτάω αν ειναι αυτή ή άλλη.

Ника, 34 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 37 - 48 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Ника, 34 ans, Athènes, Poissons, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 37 - 48 ans.mamba.onelink.me
Μπορείς να κανονίσεις και από εδώ. Αυτή είναι στη φωτο. Σε ποιο κυριλέ κατάσταση τωρα. Παλιά έπινε κάνα μπουκάλι στο γαμησι τωρα ούτε σταγόνα. Γάμος κολο, όρθια,ξαπλωτα, στο πλαι, πάνω να σε κοιτάζει, πάνω με πλάτη, στα τέσσερα και δεν σταματά.
Εχουμε καποιο λινκ?
Κατάλαβες ποια είναι τελικα;Δεν την λες και μπαζο
Αυτη που πήρες με κωλο αξίζειΔυο ωρεσ οχι αυτο στην φωτο του μαπα αλλα η φιλη τησ συν κωλο
Αυτη στην φωτο του μαπα 100 συν κωλο δυο ωρεσ αλλα λειπει εξω
Και τι ωραίο σφικτό και στενό νινακι που έχει!πρόσφατη συνάντηση με κατερίνα μάμπα.
ίδια κι απαράλλαχτη εμφανισιακά, σταθερά πολύ καλή επιλογή στα 70 ευρώ.
Εμένα μου είπε ότι δεν είναι Αθήνα...ήταν πριν λίγο καιρόHelen, 32 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Helen, 32 ans, Athènes, Bélier, hobbies - sincerity, fashion, powerlifting, deep conversations, Good food, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 80 ans.www.mamba.ru
Αυτή γιατί με βριζει.παλι..
Go fuck your mama
Unquote
Φαίνεται γλυκούλα
Καλησπέρα σας μπορείτε πληροφορίες κηνιτο για κοπέλαΑρκετά καλή δέχεται τα πάντα, γουστάρει πολύ από κολο την έχω πάρει αρκετές φορές, και παλιά και τωρα. Καλή επιλογη