Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχει απλωθεί παντούσήμερα την πέτυχα κ στο Badoo, παρεπτιπτόντως
(δεν ψάχνει σχέση, για τους αγαπουλες ..)
αναδουλειές ή αφραγκίες ?Έχει απλωθεί παντού
Απ κορμίMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Σε ποιον συναγωνιστη παει το κοριτισι ;;;;;
Λες να το κατεβάσουν..ως αντίποινα;Εγώ βλέπω μια περίεργη κίνηση πλέον μέσα στο μαμπα.....και αναρωτιέμαι αφού τελειώνει και σε ru.....τι θα γίνει στην συνέχεια
Έχουν γράψει πολλά κακά και λίγα καλα αν κάνεις αναζήτησηMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Τι γνωρίζουμε για το κορίτσι;;
Μακρυα απο αυτην !!!!!!!!Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Τι γνωρίζουμε για το κορίτσι;;
Τόσο χάλια οι υπηρεσίες?Μακρυα απο αυτην !!!!!!!!
αν εισαι τυχερος και δεν ειναι σουρωμενη γιατι πινει αρκετα τοτε θα αντιμετωπισεις υπηρεσιες μπουρδελουΤόσο χάλια οι υπηρεσίες?
Όταν την πήρες δηλαδή ήταν ντίρλα? Για περιεγραψε λίγο την συνάντηση φίλε μου αν μπορείς..αν εισαι τυχερος και δεν ειναι σουρωμενη γιατι πινει αρκετα τοτε θα αντιμετωπισεις υπηρεσιες μπουρδελου
Δειχνει πολυ καλο !Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Με αυτο το ξανθο εχει δοκιμασει κανεις?
Μου έκανε λαϊκ σε φώτο και της έστειλα σε προσωπικό, μου λέει μιλάω μόνο ρωσικά, και της λέω και εγώ μιλάω ρωσικά (όντως μιλάω) και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι βίζιτα η όχι.... Δεν έχει απαντήσει από χτες.....Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Με αυτο το ξανθο εχει δοκιμασει κανεις?