Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μαυρη σαρκα θες ή μαυρο λιπος ?Καλησπερα. Δεν ξερω τι εχω παθει αλλα θελω μαυρη σαρκα. Ξερει κανεις για τα παρακατω Bombon, 41 год, Греция, Афины, познакомится с парнем в возрасте 39 - 50 лет - Сеть знакомств Мамба. και Yanet, 49 лет, Греция, Афины, познакомится с парнем в возрасте 46 - 50 лет - Сеть знакомств Мамба.
Σαρκα εχεις να προτεινεις κατι?μαυρη σαρκα θες ή μαυρο λιπος ?
Μονο Ισπανικα μιλάει. Ζητά 100 για ωρα με άγνωστο service
δε πρεπει να εχει απαντησει σε κανενα...και γω ακομη περιμενωMamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Εχει μιλήσει κανείς με αυτό το μιλφίδιο; Της έχω γράψει εδώ και 2-3 μέρες, το έχει δει αλλά δεν έχει απαντήσει
100 πεταμενα ευρω....πιπα απο μακρυα,γαμησι μονο στα 4...με το ζορι μια πιστολια
Εγώ είχα περάσει καλά και μάλιστα επανέλαβα τη συνάντηση και ήταν ακόμη καλύτερη.100 πεταμενα ευρω....πιπα απο μακρυα,γαμησι μονο στα 4...με το ζορι μια πιστολια
Πρεπει να πας Σαλονικη ρε γκαρνταση . χαχα . Καποιος βορειος κανει πλακα
Πάντως φαίνεται τρομερό καβλακι! Συνεννόηση γίνεται στα αγγλικά?Εγώ είχα περάσει καλά και μάλιστα επανέλαβα τη συνάντηση και ήταν ακόμη καλύτερη.
Ισπανικά μόνο. Δεν μιλάει - γράφει αγγλικά.Πάντως φαίνεται τρομερό καβλακι! Συνεννόηση γίνεται στα αγγλικά?
Μετά την επιδημία .. χαχαχαΠρεπει να πας Σαλονικη ρε γκαρνταση . χαχα . Καποιος βορειος κανει πλακα
Εννοείτε. Και αυτό δε φαίνεται από τις φωτογραφίες, αλλά δηλώνει ότι μιλάει Κορεατικά και Ρώσσικα. Δε θέλεις και περισσότερα στοιχεία για να καταλάβεις ότι είναι μούφα (κατά 99%)Πρεπει να πας Σαλονικη ρε γκαρνταση . χαχα . Καποιος βορειος κανει πλακα
Μου θυμίζει ένα μικρο μελαχροινό από Βουλγαρία που είχε εμφανιστεί ένα φεγγάρι Αθήνα και ζήταγε ότι να ναι αλλά από κοντά όσο ήθελες με όσα ήθελες.....αυτή πάει να φτιάξει προίκα καλή τώραΜετά την επιδημία .. χαχαχα
Θα ανέβουμε αδίκως δηλαδή??.. χαχαχα και διόδια και βενζίνες και φθορά αυτοκινήτου κλπ ?Εννοείτε. Και αυτό δε φαίνεται από τις φωτογραφίες, αλλά δηλώνει ότι μιλάει Κορεατικά και Ρώσσικα. Δε θέλεις και περισσότερα στοιχεία για να καταλάβεις ότι είναι μούφα (κατά 99%)
Δώστε info ρε παιδιά να το σπρώξουμε πριν μας αποχαιρετήσει...Δεν μπορώ να βάλω λινκ...όποιος την προλάβει όμως για απόψε.για σπιτωμα ίσως φάει καλά..
Κοντή ρωσιδουλα με τρελλα αλλά λουκ άστεγου .... Είναι πιο άγρια από ότι φαίνεται ....έχει ξεμείνει κάπου Συγγρού τώρα κοντά Πάντειο.....
Θα.κανετε και μια καλή πράξη