Λοιπόν ενημέρωση για την εν λόγο Κυρία Alina
https://www.mamba.ru/profile/179088...gs/null/searchId/0/searcherOffset/0/type/null. Συνάντηση την Δευτέρα μετά από συνεννόηση μέσω Mamba για δύο φορές sex στα 70 ευρώ. Έρχεται η κυρία και με το που μπαίνει αρχίζει τις ερωτήσεις του στιλ , τι δουλειά κάνεις , πια περιοχή μένεις κ.λ.π. Ώπα λέω δεν αρχίσαμε καλά . Μου ζητάει τα χρήματα μπροστά .... Άντε λέω , υπάρχουν και κάποιες που το κάνουν , έτσι κι αλλιώς δεν με ήξερε . Θα πάς για μπάνιο της λέω ? έχω κάνει απ το σπίτι μου λέει.... αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια.... Καθώς ξεντυνόμουν εγώ την βλέπω και πάει τουαλέτα . Άντε λέω μέσα μου επιτέλους το κατάλαβε .... Αμ δε , κατούρησε η κυρία και βγήκε . Καλά της λέω , έτσι κάνεις εσύ ? την λέξη υγιεινή την ξέρεις ? με έντονο ύφος.... Κι αν θέλω να σε γλύψω ? Όχι μου λέει , εκεί δεν με γλύφει ούτε με αγγίζει κανένας.... Κόκαλο εγώ ! ! ! Άν δεν κάνεις μπάνιο της λέω σου παίρνω τα λεφτά και φεύγεις τώρα . Με τα πολλά παεί και πλένεται τοπικά.... κάνω και εγώ και ξαπλώνω . Τσιμπούκι μου λέει κάνω μόνο με προφυλακτικό και φιλιά δεν δίνω λόγο Covid..... Τα νεύρα μου σκοινάκια εμένα .... είχα φτάσει από τα νεύρα μου στο αμήν . Άντε λέω κάνε ότι είναι να κάνεις να τελειώνουμε . Αρχίζει κάτι αεροτριψήματα , με τα πολλά μου σηκώνεται κακήν κακός και της λέω βάλε προφυλακτικό . Δεν έχω μου λέει ..... Πάλι κόκαλο εγώ .... Ευτυχώς είχα εγώ δύο μαζί μου .... πάρε λέω .... έτοιμος να την πλακώσω στις μάπες . Το φοράει , και αρχίζει μια αερόπιπα άλλο πράγμα.... εγώ να έχω γίνει κόκκινος σαν παντζάρι απο τα νεύρα μου . Δεν περνάει ένα λεπτό και μου λέει θέλω να ανέβω Εγώ πάνω σου . Άντε λέω , κάνε ότι είναι να κάνεις να χύσουμε να φύγουμε.... Καβαλάει και τι μου λέει ρε παιδιά .... Τον έχεις μεγάλο και χοντρό και με ζορίζεις ! ! ! Τρελάθηκα ρε παιδιά ..... Δεν υπάρχει αυτή λέω.... Αφού κάθετε κάνα δίλεπτο πάνω μου μου λέει έλα εσύ άπο πάνω . Όχι της λέω , γύρνα πισωκολλητό ..... Δεν κάνω μου λέει .... Έ , εκεί ήταν το αποκορύφωμα .... Θα σε ξεσκίσω μωρή καριόλα , λέω από μέσα μου . Την γυρνάω ανάσκελα και αρχίζω ένα γαμίσι άλλο πράγμα , μόνο από τα νεύρα μου . Θα σε ξεμουνιάσω μωρή μαλάκω και στ αρχίδια μου αν πονάς .... Την είχα κανα δεκάλεπτο σερί κομπρεσέρ.... Αυτή ήταν όλο μορφασμούς απ τον πόνο μάλλον .... Κάποια στιγμή έκανε ότι έχυσε ( θέατρο σίγουρα ) και μου λέει , άντε θα χύσεις ? Με τα πολλά , αν και είχα ακόμα κανα δεκάλεπτο , λέω άντε να τελειώνω γιατί ούτε να την έβλεπα δεν ήθελα. Σηκώνεται , πάει στο μπάνιο και τι κάνει ρε παιδιά.... κόβει λίγο χαρτί , σκουπίζεται και μου έρχεται.... Μπάνιο λέω δεν έχει , τσακωμένη είσαι με το νερό ? Θα κάνω σπίτι μου λέει , και αρχίζει και ντύνεται .... Κόκαλο πάλι εγώ !!! καλά λέω δύο φορές δεν συμφωνήσαμε ? Όχι μου λέει , εγώ δεν κάνω ποτέ δύο φορές.... Τι να πεις τώρα ..... Την έδιωξα κακίν κακός και έκατσα κανα δεκάλεπτο να ηρεμίσω απ τα νεύρα μου. Αυτά παιδιά , γι αυτό προσοχή .... Υπάρχουνε και αυτές.... Θεώρησα υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για να μην την πατήσει και άλλος συναγωνιστής . Α , και απο εμφάνιση είναι αυτή που βλέπεται στις φωτό με περίπου 10 χρόνια + στο πρόσωπο . Σώμα στέκα με βυζί 1,5 νερουλό μέχρι αηδίας . Αυτά και ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! !