Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι για βαρυκοκαλη μιλαμε τοση ωρατα θελει ο κωλος σας με το μπογο!
:S :S :S , Aσε kolpe τελικα μην στειλεις πμ εχω μια δουλιτσα και πρεπει να φυγω

τα θελει ο κωλος σας με το μπογο!

πρεπει να θυμαμαι καλα νομιζω δεν παιζη
SHMερα εγινε αναφορα για την carla που ειναι και ως δια μαγειας εμφανισθηη καρλα ρε παιδες υπαρχει ακομα ?

SHMερα εγινε αναφορα για την carla που ειναι και ως δια μαγειας εμφανισθη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλιστα και στο χολιγουντ ;)γυριζε ταινια το κοριτσι!!
επιστρεφει στο γραφειο
γυριζε ταινια το κοριτσι!!
επιστρεφει στο γραφειο
γυριζε ταινια το κοριτσι!!
επιστρεφει στο γραφειο
τι να κανει στο γιαπι το πιλοφορι το μιστρι ξανακαλα αυτη θα ζηταει τον ουρανο με τα αστρα !!! εγινε και πορνοσταρ!! εφαγε τα λεφτα της τσοντας... την στειλανε και απο το γραφειο.... και βγηκε στο μαμπα ξανα....

έλα μου ντε. Ούτε τσάμπα δε το γαμαω αυτοτι να κανει στο γιαπι το πιλοφορι το μιστρι ξανα![]()
![]()
![]()

Καλα εκανες και δεν εστειλες kolpe , ειδικα αν ειναι και δικια σου .... διοτιΔεν θα σου έστελνα. ..α. γιατί είναι δικιά μου (πρώτα ήταν του πιλιφορου, οκ) και β. να κάθεσαι να τα ψάχνεις μόνο σου δεν μας ξέρεις και από εχθές για να ζητάς πμ. .![]()
![]()

Καλα εκανες και δεν εστειλες kolpe , ειδικα αν ειναι και δικια σου .... διοτι
α. Μπογους και πουρατζες ο Chicha ουτε καν γαμει .... και β. οντως δεν με ξερεις κι απο χθες για να δεχομαι και πμ σου![]()
![]()
![]()
Τότε να μην ζητάς. ...άκυρος εντελώς όμως. ....Μάλλον για chic σκέτο σε κοβω
κολπακο ο τσικο πλακιτσα σου κανει! τσικο ο κολπακος πλακιτσα σου κανει...Δεν θα σου έστελνα. ..α. γιατί είναι δικιά μου (πρώτα ήταν του πιλιφορου, οκ) και β. να κάθεσαι να τα ψάχνεις μόνο σου δεν μας ξέρεις και από εχθές για να ζητάς πμ. .![]()
![]()