προς το παρον κανεις απο εδω!...μονο μια φημη επεσε οτι τα εχει φτιάξει με κάποιον απο εδω μεσα!....έχει τιμήσει κανένας;

προς το παρον κανεις απο εδω!...μονο μια φημη επεσε οτι τα εχει φτιάξει με κάποιον απο εδω μεσα!....έχει τιμήσει κανένας;

η φήμη ειναι μούφα και το υπογράφω..πάντως έχουμε ξεμείνει από καλά κομμάτια στο mambaπρος το παρον κανεις απο εδω!...μονο μια φημη επεσε οτι τα εχει φτιάξει με κάποιον απο εδω μεσα!....![]()
οντως μαυρο χαλι το θεμα!η φήμη ειναι μούφα και το υπογράφω..πάντως έχουμε ξεμείνει από καλά κομμάτια στο mamba
Δλδ? Τι εννοεις "τι παιζει"?τι παιζει εδω ξερει κανεις?

Τι το ποσταρες τωρα αυτο? Να το κανουμε τι? Βρηκες ενα προφιλ μιας γυναικας...Ε, και?νομίζω ότι δεν το έχω ξανά δει εδώ .... απλός το ποσταρω .... στο προφίλ λέει vsem privet .... καλήμερα σας
ξαναδιάβασε τι γράφωΤι το ποσταρες τωρα αυτο? Να το κανουμε τι? Βρηκες ενα προφιλ μιας γυναικας...Ε, και?
ειναι μετρια σε εμφανισηΗ κυρία λέει οτι δεν είναι της δουλειάς, αλλα επειδη όλοι της πρότειναν sex for money το βρήκε καλή ιδεα και το έκανε 2 φόρες. Θα είναι Ελλάδα για κανένα μήνα. Εγω ειδα φώτο, δεν μου άρεσε οπότε δεν ρώτησα άλλες πληροφορίες. Πιστεύω ότι αν σε κάποιον αρέσει και της γράψει ευγενικά θα κάνει παιχνίδι. Μιλάει Αγγλικά
την έχω πάρει σε χοτέλι στη γλυφάδα..90 ευρώ cim..πρόσωπο μέτριο αλλά κωλάρα!τι παιζει εδω ξερει κανεις?