αγοροκόριτσο?,,,,,,,,,,,,
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και με προσοχή

ΝαιΆρα κάνω λάθος....sorry.πάντως κάτι μου θυμίζει...μήπως έστελνε άλλες φωτό πάνω σε μηχανάκι???
Γιατι το λες αυτό ?αγοροκόριτσο?,,,,,,,,,,,,
πατσαβουρα 50 φουλ και πρωκτικο αλλα τιποταΓια τους πολυ πιο εμπειρους αγωνιστες.
Μου εστειλε ξεκαρφωτο μηνυμα για ραντεβου...Στο mamba δείχνει καινουργια, δεν πρεπει να ειναι ομως γιατι κατι μου θυμιζει, μαλλον κατι που εχει σχεση με Θωδη.
Θυμάμαι καλά?
Αν ναι...οι τωρινες τιμες ειναι 80/ωρα και 100/ωρα με πισινό, + χοτελ εννοείται.
Εχω δίκιο για ττο πρελθον της?

βουαλαΤΟ ΜΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ. ΕΤΣΙ . ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙ ?
φοβερά βυζόμπαλα μάγκεςΕγω παντως που της εχω στειλει 5-6 μηνυματα, δεν απανταει
Για τους πολυ πιο εμπειρους αγωνιστες.
Μου εστειλε ξεκαρφωτο μηνυμα για ραντεβου...Στο mamba δείχνει καινουργια, δεν πρεπει να ειναι ομως γιατι κατι μου θυμιζει, μαλλον κατι που εχει σχεση με Θωδη.
Θυμάμαι καλά?
Αν ναι...οι τωρινες τιμες ειναι 80/ωρα και 100/ωρα με πισινό, + χοτελ εννοείται.
Εχω δίκιο για ττο πρελθον της?
εχουμε στοιχεια επικοινωνιας για Στελλα απο Αιγαλεω? Στο μαμπα δεν με αφηνει να στειλω μηνυμα (θελει να εισα ριαλ μεμπερ)
και που ειναι το προβλημα να γινεις?εχουμε στοιχεια επικοινωνιας για Στελλα απο Αιγαλεω? Στο μαμπα δεν με αφηνει να στειλω μηνυμα (θελει να εισα ριαλ μεμπερ)
; Αλλά τίποτα απο απάντηση ...
ούτε απο αυτήν ούτε απο συναγωνιστές ....