mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Απιστευτο καυλακι. Επισκευτεται την Ελλαδα καθε 3-4 μηνες , λογω του οτι η μανα της μενει μονιμα στο Αιγιο . Τιμηθηκε αρκετα σ/κ οο το καλοκαιρι !!!
Φιλε για δες π.μ...

Απιστευτο καυλακι. Επισκευτεται την Ελλαδα καθε 3-4 μηνες , λογω του οτι η μανα της μενει μονιμα στο Αιγιο . Τιμηθηκε αρκετα σ/κ οο το καλοκαιρι !!!

μπορουμε να εχουμε τηλΦιλε για δες π.μ...![]()
μπορουμε να εχουμε τηλ
Τι ακριβως προσφερει ειπε ή θσ παμε ανιχνευοντας ?Αυτό εδώ ζητά 130 ευρώ γιά μιά ώρα καί χωρίς πρωκτικό .Εχει κάποιος εμπειρία?
Προσφέρει τά πάντα εκτος πρωκτικού.Στην ωρα δυό εκτονώσεις,στοματικό χωρίς προφύλαξη,cim,cif...Τι ακριβως προσφερει ειπε ή θσ παμε ανιχνευοντας ?
Προσφέρει τά πάντα εκτος πρωκτικού.Στην ωρα δυό εκτονώσεις,στοματικό χωρίς προφύλαξη,cim,cif...
Δεν μου είπε κάτι τέτοιο.Σε δικό της χώρο !
Δεν μου είπε κάτι τέτοιο.
Σωστόςγια αυτό είμαστε εδώ για να δίνουμε πληροφορίες
Οτι της ερθει λέει η κοπελίτσα...Σε μένα είπε 100 χωρίς πρωκτικό..
Οτι της ερθει λέει η κοπελίτσα...
Δεν την πήρα τηλέφωνο.Από τό mamba τά λέγαμε,δέν ηξερα πώς είχε καί αγγελία.Εγω οταν μού είπε 130 χωρίς πρωκτικό,τής αντιπρότεινα 80 καί αρνήθηκε ευγενικά.είναι θέμα παζαρέματος...
την πήρες τηλ ?
Δεν την πήρα τηλέφωνο.Από τό mamba τά λέγαμε,δέν ηξερα πώς είχε καί αγγελία.Εγω οταν μού είπε 130 χωρίς πρωκτικό,τής αντιπρότεινα 80 καί αρνήθηκε ευγενικά.
Δεν την πήρα τηλέφωνο.Από τό mamba τά λέγαμε,δέν ηξερα πώς είχε καί αγγελία.Εγω οταν μού είπε 130 χωρίς πρωκτικό,τής αντιπρότεινα 80 καί αρνήθηκε ευγενικά.
λοιπον..
ολοι αντιπροτεινουμε στα 80 φουλ..
που θα παει..
χαχαχαααα
Νταξει ωραιο μωρο και 19 αλλα.......................130Αυτό εδώ ζητά 130 ευρώ γιά μιά ώρα καί χωρίς πρωκτικό .Εχει κάποιος εμπειρία?