από τις δύσκολες... μάλλον είναι του αθληματος
αλλά για λίγους προφανώς...
αλλά για λίγους προφανώς...Φίλε έτσι και χειρότερα........,σε όσους αρέσει το μασάζ και η κοιλάρα...ε?
Πεστης 100-2ωρες...εγω προτεινα και ειπε ναι... ;) δεν εχω δοκιμασει ομως ακομα φιλε μου...
Α ωστε ετσι η κυρια ελενα...και το παιζει και παρθενα...το 100 για ποσο και για τι προγραμμα; Να ξερω πως θα την παιξω τωρα...Και εδώ τρώμε με 100 2 φορές την παραλαμβάνετε από το σπίτι της νέο Φάληρο απέναντι από το γήπεδο του ΟΣΦΠ
Πεστης 100-2ωρες...εγω προτεινα και ειπε ναι... ;) δεν εχω δοκιμασει ομως ακομα φιλε μου...
Α ωστε ετσι η κυρια ελενα...και το παιζει και παρθενα...το 100 για ποσο και για τι προγραμμα; Να ξερω πως θα την παιξω τωρα...
Αδελφέ όρεξη να έχεις να γαμας αρκεί να μην επιστρέφει το παιδί από το σχολειό τα κάνει όλα γουστάρει και τσόντα τρέλα
Και κωλαρακι;γιατι για την μυξοπαρθενια ετσι θα τιμωρηθει...Αδελφέ όρεξη να έχεις να γαμας αρκεί να μην επιστρέφει το παιδί από το σχολειό τα κάνει όλα γουστάρει και τσόντα τρέλα
Και κωλαρακι;γιατι για την μυξοπαρθενια ετσι θα τιμωρηθει...
αρκετα καλο αυτο εφορε!ευγε!Και εδώ τρώμε με 100 2 φορές την παραλαμβάνετε από το σπίτι της νέο Φάληρο απέναντι από το γήπεδο του ΟΣΦΠ
Και εδώ τρώμε με 100 2 φορές την παραλαμβάνετε από το σπίτι της νέο Φάληρο απέναντι από το γήπεδο του ΟΣΦΠ
Και κωλαρακι;γιατι για την μυξοπαρθενια ετσι θα τιμωρηθει...

Παντα δοκιμαζω φιλτατε αν και τα επι πληρωμη τα εχω σχεδον καταργησει...με λιγο μπιρι-μπιρι ολα γινονται...και εχει και πιο πολυ γλυκα ετσι ;)Τι κάνεις ρε dinger...? κάτι χρόνια έχουν περάσει !!!![]()
![]()
Βλέπω μετά χαράς ότι ασχολείσαι με το σπορ
![]()
![]()
Παντα δοκιμαζω φιλτατε αν και τα επι πληρωμη τα εχω σχεδον καταργησει...με λιγο μπιρι-μπιρι ολα γινονται...και εχει και πιο πολυ γλυκα ετσι ;)