Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτο τι λεει; Νομιζω ειχε και παλια προφιλ

Ποιος θα με διαφωτισει για αυτην οπως ειδα και σε προηγουμενη σελιδα ζηταει 130 την ωρα χωρις πρωκτικο και καταποση. Εγω προτεινα 150 1 1/2 ωρα και δεχτηκε αλλα χωρις να ξερω απο service τι λεει δεν προκειται να την συνατησω. Οποιος παλαιουρας ξερει ας πει τιποτα φαινεται καλο κορμι αλλα μεγαλουτσικη 34 γραφει ισως εβαλε αναποδα τα νουμερα.
Κάπου μέσα στο καλοκαίρι άφησα το παζάρι της τιμής στην μέση γιατί κάτι με χάλαγε.. έχω την εντύπωση ότι πάει πακέτο με τις πιό κάτω..μαζί μπαίνουν στο mamba , μαζί βγαίνουν.. και ζητάνε περίπου τα ίδια... φοβάμαι ότι τα προφίλ τα διαχειρίζεται το ίδιο άτομο...άρα κάτι μυρίζει...
Καμια απο αυτες στις φωτο? Αξιζει τουλαχιστον? Το καλυτερο ειναι οτι μονο 12 το μεσημερι μπορει.είναι η ίδια κοπέλα και καμία από αυτές που είναι στις φωτό
Καμια απο αυτες στις φωτο? Αξιζει τουλαχιστον? Το καλυτερο ειναι οτι μονο 12 το μεσημερι μπορει.
Κάπου μέσα στο καλοκαίρι άφησα το παζάρι της τιμής στην μέση γιατί κάτι με χάλαγε.. έχω την εντύπωση ότι πάει πακέτο με τις πιό κάτω..μαζί μπαίνουν στο mamba , μαζί βγαίνουν.. και ζητάνε περίπου τα ίδια... φοβάμαι ότι τα προφίλ τα διαχειρίζεται το ίδιο άτομο...άρα κάτι μυρίζει...
και απο χτες χαθηκε και η αλλη φιλοι της γιατι???? εχασε κανεις λεφτα ?????
τιποτα ifo για την τυπισα κανεις?τιποτα ifo για την τυπισα κανεις?