Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προχώρα τύπε.. μπορεί να φας κ τσάμπα..!4927*
Τελικα δεν ειναι αματουρι το κοριτσι
Κριμας..
ευχαριστω
![]()
σιγουρα είδες αυτήν?
Με 100/150 ψωνίζεις άνετα στην Γλυφάδα για τρίωρο φουλ και φαγητό μαζί...και μια πίπα κέρασμα στο τέλος στο αυτοκίνητοΓεματη η γλυφαδα αρκει να μη κολωνεις και λιγο το timing να μην ειναι με τον χορηγο
Λοιπόν επειδή την έχω πάρει την κοπέλα αυτή στα 70€. Είναι αυτή που κάνει τρίο η Μάρτα. Μην περιμένετε να δείτε αυτή με το κόκκινο φόρεμα. Ίσως μια δεκαετία πριν να τηβ βλέπατε έτσι. Μέτρια πράγματα βιαστικά. Καλό ΠάσχαΑπό μία φωτογραφία που έχει καταλαβαίνεις ότι είναι του επαγγλματος. Έχω στείλει ήδη τα γνωστά και περιμένω απάντηση
Φιλε δωσε το προφιλ αν θες επειδη μου το εχουν ζητησει σε pm100e μου είπε φίλε και μου έστειλε τηλ που τελειώνει σε 9227 για να μου πει λεπτομέρειες δεν ασχολήθηκα άλλο
Και εμείς που ενδιαφερόμαστε να την γνωρίσουμε ; Γίνεται;100e μου είπε φίλε και μου έστειλε τηλ που τελειώνει σε 9227 για να μου πει λεπτομέρειες δεν ασχολήθηκα άλλο
Δοκιμασμένη προ τριμήνου..Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Εδώ ξέρουμε κάτι; Ζητάει 80 χωρίς analκαι σε δικό της χώρο...
Φόλα.Από μία φωτογραφία που έχει καταλαβαίνεις ότι είναι του επαγγλματος. Έχω στείλει ήδη τα γνωστά και περιμένω απάντηση
Ούτε εγώ την ξέρω φίλε της έστειλα στο μαμπα και μου είπε 100e και λεπτομέρειες απο το τηλ δεν ασχολήθηκα άλλοΚαι εμείς που ενδιαφερόμαστε να την γνωρίσουμε ; Γίνεται;
Μπορείς το τηλ με pm?Ούτε εγώ την ξέρω φίλε της έστειλα στο μαμπα και μου είπε 100e και λεπτομέρειες απο το τηλ δεν ασχολήθηκα άλλο
Από υπηρεσίες πως ήταν γενικα; Και σε ποια περιοχή ;Δοκιμασμένη προ τριμήνου..
Μιλφογκιλφ..
Για μεχρι 60..τοσα ειχα δωσει.
Οκ εαν εχεις ενα τηλ ? θα το χειριστώ κατάλληλα αφου μου έδωσες τέτοιες πληροφορίες
Με ενδιαφέρει η κοπέλα! Μπορεις να μου στείλεις κινητό φίλε η άλλο τρόπο επικοινωνίας? Καλή Ανάσταση σου εύχομαι και αν μπορέσεις να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα4927*
Τελικα δεν ειναι αματουρι το κοριτσι
Κριμας..
ευχαριστω
Πληθωρισμός και ανέβηκε ένα 20άρικο η τιμή. Αλλά 33% αύξηση είναι αισχροκέρδεια. Θα την καταγγείλω στον Αυτιά...Δοκιμασμένη προ τριμήνου..
Μιλφογκιλφ..
Για μεχρι 60..τοσα ειχα δωσει.
Και αυτός στον ΆδωνιΠληθωρισμός και ανέβηκε ένα 20άρικο η τιμή. Αλλά 33% αύξηση είναι αισχροκέρδεια. Θα την καταγγείλω στον Αυτιά...