TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
ρε φίλε η άλλη γιατί να στο δώσει το κονέ ;) Αυτή δεν θα φάειΕ πες το έτσι για να καταλάβω.
Πρώτα Σβετλάνα και μετά παίρνω το πράσινο φώς για την Έλλη.

ρε φίλε η άλλη γιατί να στο δώσει το κονέ ;) Αυτή δεν θα φάειΕ πες το έτσι για να καταλάβω.
Πρώτα Σβετλάνα και μετά παίρνω το πράσινο φώς για την Έλλη.

τι ειναι τουτο παλι ρε?ΕΛΛΗ.τι ειναι ελλη οεο?τι εστι η κορασις?ρε φίλε η άλλη γιατί να στο δώσει το κονέ ;) Αυτή δεν θα φάει![]()
![]()
![]()
φιλαράκι εγώ δεν την έχω ξαπλώσει ;) έχει όμως καλά ριβιου και όμορφο κοριτσιτι ειναι τουτο παλι ρε?ΕΛΛΗ.τι ειναι ελλη οεο?τι εστι η κορασις?

ρωσις η μανδαμ?ηλικιας?απο ολα το μενου?φιλαράκι εγώ δεν την έχω ξαπλώσει ;) έχει όμως καλά ριβιου και όμορφο κοριτσι![]()
![]()
είναι Ρωσίδα ;) αυτά δεν τα ρωτάνε φουλ με από όλα 35αρα αν ενθυμουμε καλα στα 100ρωσις η μανδαμ?ηλικιας?απο ολα το μενου?

με αναλ είναι λιγο παραπανω...είναι Ρωσίδα ;) αυτά δεν τα ρωτάνε φουλ με από όλα 35αρα αν ενθυμουμε καλα στα 100![]()
![]()
Έχει κανείς τηλ της τελευταίας;
έχει κανείς εμπειρία από κάποια από τις παραπάνω;
Με τις άλλες από την παρέα της Σβετλανας έχουμε κάποιο νέο?Έχει καιρο να αναφερθεί κάτι!!είναι Ρωσίδα ;) αυτά δεν τα ρωτάνε φουλ με από όλα 35αρα αν ενθυμουμε καλα στα 100![]()
![]()
Δεν εχουν ουτε νημαο υτε τιποτε. Δουλευουν αθορυβα και διακριτικα. Εχουν γινει δυο υποπαρεες.Με τις άλλες από την παρέα της Σβετλανας έχουμε κάποιο νέο?Έχει καιρο να αναφερθεί κάτι!!
Ξέρω καποιε από αυτές αλλα δεν θέλω να αναφέρω ονόματα.Σχετικα με τις υποπαρεες που λες τι εννοείς?Δεν εχουν ουτε νημαο υτε τιποτε. Δουλευουν αθορυβα και διακριτικα. Εχουν γινει δυο υποπαρεες.
Έχεις πάει κάνεις να μας πει εντυπώσεις??
Έχω διαβάσει πολλά άλλα Όχι για αυτήν...Μπορεί να ήτα κάποιες μέρες που δεν έμπαινα...κάποια βοήθεια που .μπορώ να βρω να διαβάσω??
Είσαι παλιό μέλος λες πως δεν έγραφες, αλλά δεν διάβαζες κιόλας..
Διάβασε πιο πίσω έχουν γράψει αρκετά για την κυρία..
Φαντάσου δηλαδήΟι φωτος την δείχνουν πολύ ομορφότερη και ελαφρυτερη από ότι πραγματικά είναι......