Νέα

Mamba ή μάπα...;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα orbgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GIORGOSPRIV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Μηνύματα
950
Like
1.714
Πόντοι
216
Η ολίβια που έγινε Σουζάνα, 80 απλό και με πρωκτικό στα 120, μπαμπατσικο μικρό και άπειρο, μιλάς μέσο mamba για φωτο και τηλ. Έχει κριτική κάποιες σελίδες πίσω, εγώ δεν πείρα ακόμα γιατί με αγρίεψε γιατί δεν έστειλα μνμ να μάθω τι κάνει και γιατί χάθηκα χαχαχα
αν σου αρέσουν τα αματουρ κορίτσια που εκτός από το να πληρωθούν θέλουν και να γαμη... ευχαριστηθούν την συνάντηση προχωρα ! Έχει κάποια παραπάνω κιλά αλλά οχι και υπερβολικά !
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646

Ξέρει κανείς; Μουπε καλημέρα
Αλλά εδώ και 2 μέρες την βλέπω ονλαιν αλλα δεν μούχει απαντήσει για το αν θέλει δωράκι
δεν νομιζω να ειναι βιζιτα η κυρια  :cheesy: ενταξει μια καλημερα σου ειπε  ;) το εχουμε ξαναπει συναγωνιστη δεν ειναι σαιτ πορνο  :cheesy: γνωριμιών ειναι  :hi:
 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.726
Κριτικές
27
Like
6.702
Πόντοι
6.115
δεν νομιζω να ειναι βιζιτα η κυρια  :cheesy: ενταξει μια καλημερα σου ειπε  ;) το εχουμε ξαναπει συναγωνιστη δεν ειναι σαιτ πορνο  :cheesy: γνωριμιών ειναι  :hi:
οχι ρε πουστη μου?????...σοβαρα τωρα?...φτουυυ,και δεν το ηξερα.... :orchestra:
 

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
21
Like
2.449
Πόντοι
746

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Μηνύματα
3.938
Like
4.833
Πόντοι
1.706

Ξέρει κανείς; Μουπε καλημέρα
Αλλά εδώ και 2 μέρες την βλέπω ονλαιν αλλα δεν μούχει απαντήσει για το αν θέλει δωράκι
Κ θα πήγαινες ως το Άργος..για να συναντηθείτε?
Μπααα, εκτός από το Μερσεντές δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο
 

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.961
Κριτικές
50
Like
5.696
Πόντοι
7.636
Συνοπτική ενημέρωση για πρόσφατες συναντήσεις με την ομάδα της Σβέτας. Θεώρησα χρήσιμο να υπάρχει μια "μαζεμένη" γνώμη, καθαρά προσωπική. Ξαναλέω προσωπική, καθότι δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Υπάρχουν κάποιοι που δεν αρέσκονται στο στυλ και στους σωματότυπους της συγκεκριμένης ομάδας. Απόλυτα σεβαστό. Οι συναντήσεις έγιναν πρόσφατα, σε ρυθμό μια/εβδομάδα στο γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου.
Βαλέρια.
Η εμφάνιση όπως αναμενόταν ανάλαφρη, χωρίς να είναι πρόστυχη. Ακόμα είχε καλό καιρό, σχεδόν καλοκαιρινό. Μετά από προϋπάρχουσες συναντήσεις, δεν υπήρχε η αρχική στάση αναμονής-διερεύνησης. Έχει το χάρισμα να σε κάνει να αισθάνεσαι χαλαρός αμέσως. Σαν να είσαι με το παράνομο αμόρε, που έχεις να βρεθείς αρκετές μέρες, και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Να το αγκαλιάσεις, να το φιλήσεις, να το "χουφτώσεις" ή να δεις πως πέρασε στο μεσοδιάστημα από την προηγούμενη συνεύρεση. Κάπου εκεί το αρχέγονο γενετήσιο ένστικτο προστάζει "συγκέντρωση" στον στόχο, και έναρξη του αγώνα. Όπως έχω ξαναπεί, η επιτομή του GFE. Ατελείωτες αγκαλιές, φιλιά και χάδια, μέχρι να λιώσουν οι πάγοι στον Β. Πόλο. Δεν χρειάζεται να πεις πολλά, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να απογειώσει την συνεύρεση. Άνετη και χαλαρή, απολαμβάνει και αυτή την συνεύρεση. Αν μάλιστα την "περιποιηθείς"  κατάλληλα, απογειώνεται. Σε διαρκή κατάσταση νιρβάνα, "αποχαυνωμένος" από την γλύκα, (με τόσο "μέλωμα" θα πάθουμε τύφλωση από την ραγδαία άνοδο του σακχάρου), απλά απολαμβάνεις. Το τελείωμα έρχεται εύκολα αλλά με ένταση και η Βαλέρια πρόθυμη να στραγγίξει και την τελευταία σταγόνα ικμάδας. Χαλάρωμα και ελαφριά κουβεντούλα. Επιτέλους ένα άτομο που μπορείς να πεις και δυο κουβέντες πέραν του "τι σου κάνω μάνα μου". Επίσης, το καλοκαίρι πρέπει να ήταν πολύ ευγενικό μαζί της. Χωρίς να έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, δείχνει πιο γλυκιά. Βγάζει έναν πολύ ήρεμο και χαλαρό χαρακτήρα, που σε παρασέρνει εύκολα σε ήρεμους ερωτικούς ρυθμούς, χωρίς αυτό να μειώνει την απόλαυση. Προσωπικά πάντα, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή για όποιον αναζητά GFE. Σε πιο υψηλές στροφές δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, για εμένα σημασία έχει να περνά καθένας μας καλά, προσφέροντας  και απολαμβάνοντας το μέγιστο από κάθε κοπέλα, με τις ιδιαιτερότητές της.     
Αγγελική.
Αν και κρατούσα μικρό καλάθι, η πραγματικότητα με διέψευσε ευχάριστα. Με το άνοιγμα της πόρτας, εμφανίσθηκε ένα όμορφο προσωπάκι με λεπτά χαρακτηριστικά και έντονα μάτια, διαπεραστικά. Σχετικά μικροκαμωμένη (για τα δικά μου κυβικά), με νορμάλ ντύσιμο καθημερινής γυναίκας, που έχει βγει βόλτα για καφέ ή ψώνια. Τα όμορφα έρχονται όταν αρχίζει να απαλλάσσεται από τα περιττά για την περίσταση ρούχα. Σώμα αρμονικό, με στήθος 2αρι, μέση δαχτυλίδι και "οπίσθια" εμφάνιση εξαιρετική. Όλα τα λεφτά όταν την απολαμβάνεις σε στάση προφίλ, με πεταχτό κ@λο όσο χρειάζεται για  να αρχίσει να λειτουργεί η φαντασία. Χωρίς χρονοτριβή, μπανάκι και ξάπλωμα στο κρεβάτι. Δεν χρειάζεται να της πεις πολλά, εύκολα καταλαβαίνει και βρίσκει τι σε ικανοποιεί. Με λίγη περιποίηση απογειώνεται και ανεβάζει στροφές εύκολα. Στήθος ευαίσθητο, ανταποκρίνεται άμεσα στα χάδια και φιλιά, ρώγες στο ύψος τους, απόλαυση να τις "πειράζεις", αλλά με μέτρο, όχι άγαρμπες κινήσεις. Στοματικό με πτυχίο, περιποίηση σε βαθμό υπερθετικό, τόσο που να μη θέλεις να σταματήσει αν δεν λειώσεις σαν παγωτό στο στόμα της. Αντίστοιχα απολαμβάνει την περιποίηση που της προσφέρεις, με ελαφρές κινήσεις και κατευθύνσεις αν έχεις χάσει τον "στόχο". Κινείται σε ελαφρούς κατ' αρχήν ρυθμούς, χωρίς προσποιητές φωνές και κραυγές σαν να παίζεις σε hard core ταινία ή σαν να προβάρει ρόλο για Oscar ηθοποιίας . Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές αγκαλιές και διεισδύσεις, ανεβάζει την συνεύρεση σε πιο δυναμικές στροφές με αντοχή και ένταση. Το τέλος σε βρίσκει με το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη και την Αγγελική ήρεμα, χωρίς βιασύνη να πηγαίνει στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και Listerine. Η επιστροφή της στο κρεβάτι, εμφανίζει, ευτυχώς, άλλη μια περίπτωση κοπέλας που μπορείς στο μεσοδιάστημα να πεις δυο κουβέντες φυσιολογικές, σαν άνθρωπος βρε αδερφέ. Εν κατακλείδι, είναι μια παραπάνω από τίμια επιλογή, για όσους αρέσκονται στον συγκεκριμένο τύπο γυναίκας . Πιο έντονη σε σχέση με την Βαλέρια, αλλά όπως προείπα, κάθε μια έχει την χάρη της.
Σβετλάνα.
Last but not least. Συνάντηση με την Σβετλάνα, είναι κάτι που πρέπει όποιος ασχολείται με τι άθλημα, να συμπεριλάβει στο ιστορικό του. Αν δεν, θα υπάρχει κενό που δύσκολα καλύπτεται. Η τελευταία συνάντηση έγινε προ ολίγων ημερών στο Bill. Όπως πάντα, όχι μόνο στην ώρα της, αλλά με περίμενε στο σαλονάκι του ισογείου.  Ντυμένη στην "τρίχα", περιποιημένη, με βάψιμο τόσο-όσο. Φιλιά καλωσορίσματος και λάγνο βλέμμα από υπέροχα πράσινα γατίσια μάτια. Με την πρώτη ματιά, καταλαβαίνεις ότι εδώ "θα γίνει της Κορέας". Συνδυασμός που ξεσηκώνει, μαύρα μαλλιά, πράσινα μάτια , χυμώδες κορμί μαυρισμένο. Τι άλλο χρειάζεται κάθε νορμάλ άντρας για να αναστατωθεί ερωτικώς? Τα ευχάριστα συνεχίζονται και στο δωμάτιο. Με την αφαίρεση του φορέματος, αντικρίζεις θηλυκό, όχι μισοριξιά. Γυναίκα με τις καμπύλες της, σε αναλογία εξαιρετική, αρμονικά κατανεμημένες, για να χουφτώνεις άφοβα και ασύστολα. Εξαιρετική αντίθεση τα άσπρα εσώρουχα με το μαυρισμένο κορμί. Χάρμα ιδέσθαι, τόσο που να λες, περίμενε, άστο μπάνιο για λίγο...κάτσε να απολαύσω το θέαμα, έτσι μισόγυμνο. Επειδή όμως η ρουφιάνα ώρα περνάει εξαιρετικά γρήγορα, τέρμα το μπαλαμούτι και εμπρός για ντουζάκι. Δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην καθαριότητα, με τα σαμπουάν της, τα αντισηπτικά της, με όλα της.  Μακάρι όλες οι κοπέλες να είχαν την ίδια "μανία" με την καθαριότητα. Κάτι, φυσικά που καλό θα ήταν να προσέχουμε, προσφέροντας και εμείς.
Μετά τα σχετικά "φρεσκαρίσματα", έρχεται δίπλα σου, στο κρεβάτι και εκεί αναφωνείς "νυν απολύεις τον δούλο σου, δέσποτα". Αντιμετωπίζει την κατάσταση με συμπεριφορά σαρκοβόρου αιλουροειδούς. Γατίσιο βλέμμα και πριν προλάβεις να πεις οτιδήποτε, έχει ορμήσει ακαριαία στον στόχο, εξαφανίζοντας κάθε εκατοστό του, με ρυθμούς άλλοτε αργούς βασανιστικούς, άλλοτε γρήγορους , με πολύ σάλιο, (που στην ευχή βρίσκει τόσο πολύ, δεν παθαίνει αφυδάτωση?). Με τέτοια "πίπα",  δεν υπάρχει περίπτωση να μην τελειώσεις στο πρόθυμο στόμα της, Απλά είναι θέμα χρόνου πότε θα συμβεί η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με τέτοια εξαιρετική στοματική περιποίηση. Χωρίς να βιάζεται, πηγαίνει για εναπόθεση σπερματοζωαρίων στο μπάνιο, με ακόλουθη χρήση στοματικού διαλύματος.  Είπαμε, η καθαριότητα είναι ζωτικής σημασίας για την Σβετλάνα. Χαλαρή κουβέντα στο μεσοδιάστημα, έχει άποψη, ξέρει που βρίσκεται και τι θέλει, χωρίς πολλά φρου-φρου και αρώματα. Μου έκανε εντύπωση ότι ήθελε να μάθει τι μου αρέσει στο σεξ, για να προσαρμόσει κατάλληλα την συμπεριφορά της. Δεν λειτουργεί με αυτόματο πιλότο, ίδια για όλους. Αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει όμως, είναι να βεντουζώνει τα χείλη της όταν φιλάει. Έχει πάρει διδακτορικό στο θέμα. Κολλάει στα δικά σου χείλη, λες και δεν υπάρχει αύριο. Με βαθιά γλωσσόφιλα, πιο βαθιά δεν γίνεται ρε γμτ. Με ελαφριά δαγκώματα, με όποιον τρόπο μπορεί και φαντάζεται ότι μπορεί να προσφέρει ηδονή στον παρτενέρ της. Το δεύτερο που δεν μπορεί να αλλάξει, είναι η στάση της όταν την περιποιείσαι γλύφοντας την. Απολαμβάνει το κάθε δευτερόλεπτο που η γλώσσα περνάει από την ευαίσθητη περιοχή της. Το δε τελείωμα είναι παραπάνω από έντονο, με φωνές και σπασμούς. Εν κατακλείδι, πρόκειται για πραγματικό θηλυκό, με σώμα χυμώδες ( δεν βαράνε τα κόκκαλα όταν σπρώχνεις στα 4) αλλά καλό. Γυναίκα που πρώτα σε "παίρνει" με τα μάτια και την καλώς εννοούμενη  "πουτανιά" της και μετά με το κορμί της. Θεωρώ ότι κινείται σε ρυθμούς Pse. Αλλά και σε χαμηλότερες στροφές αποδίδει εξίσου καλά.
Σ.Σ. Η σειρά παρουσίασης είναι τυχαία, αν και έτσι όπως το βλέπω με μια δεύτερη ματιά, θα έλεγα............
    Βαλέρια= GFE,  Αγγελική= GFE και PSE,  Σβετλάνα= PSE (κυρίως) και GFE (αν το απαιτεί η συγκυρία) .

Αγγελική αυτή είναι παρακάτω?

με τρέλανες αδερφέ...
έχουμε τηλ απο τα κορίτσια?
το κόστος/ώρα, 2ώρο?
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
Αγγελική αυτή είναι παρακάτω?

με τρέλανες αδερφέ...
έχουμε τηλ απο τα κορίτσια?
το κόστος/ώρα, 2ώρο?
υπαρχουν  αγγελιες για την αγγελικη  ;) :headbaning2: :headbaning2:
 

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.961
Κριτικές
50
Like
5.696
Πόντοι
7.636

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom