Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εμενα οι φιλες μου ειναι ασχημες και απο 60 χρονων και πανω....δεν θα τσακωθουμε ποτε για γυναικα...Για πες εσύ ξέρεις κάτι που δε φαντάζομαι από αυτό που βλέπω ;
εμενα οι φιλες μου ειναι ασχημες και απο 60 χρονων και πανω....δεν θα τσακωθουμε ποτε για γυναικα...

Μήπως έληξε η συνδρομή σου ;Ξερει κανεις γιατι δε δουλευει η υπηρεσια vip στο mamba?
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το account σου, εμένα μου ανοίγει κανονικάΝαι και δε μπορω ν ανανεωσω.γραφει οτι υπαρχει προβλημα.προσπθηστεβκανα σε 5 λεπτα.Προσπαθω 5 μερες....
εμενα οι φιλες μου ειναι ασχημες και απο 60 χρονων και πανω....δεν θα τσακωθουμε ποτε για γυναικα...

Αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο και βάζω μάλιστα και το χέρι μου στην φωτιά..!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαλε μια το λινκ παλι.μαλλον δεν ειναι σωστοΚαλημερα, αυτο το εχει τσεκαρει κανεις?..της εστειλα, δεν απαντησε (ακομη)
βαλε μια το λινκ παλι.μαλλον δεν ειναι σωστο
καλο φαινεται! αξιαγαμητο κ βεβαια vip...Αυτό εδώ είναι Pilofori....
(ωραια τα καινουρια emoticons)καλο φαινεται! αξιαγαμητο κ βεβαια vip...(ωραια τα καινουρια emoticons)
Εγω την προλαβα με το που βγηκε και δεν ηταν vip φαινεται ομως πολυ δυνατο!!
Παιδια δεν ξερω, εβαλε καινουργιες φωτογραφιες, αναθεωρω την αρχικη μου αποψη!!..(μα ειναι η ιδια?)καλο φαινεται! αξιαγαμητο κ βεβαια vip...(ωραια τα καινουρια emoticons)
Ακατάδεχτη και βαρεμένηΠαρτε κι αλλο ενα, να τα εχουμε στα υποψιν...
τουμπανο η μιλφαρα.εχουμε πληροφοριες?καλο φαινεται! αξιαγαμητο κ βεβαια vip...(ωραια τα καινουρια emoticons)
τουμπανο η μιλφαρα.εχουμε πληροφοριες?
Υπαρχει εμπειρια γιατι η κυρια φαινεται καινουργια ?Ακατάδεχτη και βαρεμένη
...ισως της το ειπα αποτομα