DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.726
Συνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?Γυναικαρα
Συνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?Γυναικαρα
ΧαχαχαχαχαχΣυνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?![]()
Κολλάνε δεν κολλάνε τα συγκεκριμένα γράμματα, στην προκειμένη περίπτωση λένε την αλήθεια!!Συνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?![]()
Μπα δεν κόλλησαν...........Συνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?![]()
έκλαψα... (πριν καμιά ώρα που το διάβασα...αλλά ξέχασα να στο πω και επανήλθα!)Συνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?![]()
ειχε πατημενο το ctrl!!! χαχαχαΣυνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?![]()
LOL ή DOTA?Συνήθως κολλούσαν τα E, A, S, D, και W στα παλιά PC, από πότε κολλάνε τα G,Y,N,A,I,K,R?![]()
Έχω μείνει άφωνος με το επίπεδο τοξικότητας που βγάζουν τα λόγια σου , όταν ένας άλλος άνθρωπος απλά σου είπε «κάτσε να ξεκουραστείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου»Ευχαριστώ κύριε @srek7, υπέροχο πράγμα το πόσο άνετα κάποιος άγνωστος προσφέρει συμβουλές για την ξεκούρασή μου δίχως να γνωρίζει το πρόγραμμα ή τις συνθήκες μου.
Συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, μάλλον αχρείαστο, και το ότι είναι δημόσιο project οι μπαταρίες μου και πόσες ημέρες δουλεύω και πόσες κάθομαι.
Σχόλιο το οποίο εάν είχε ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν θα υπήρχε δημόσια ιδίως όταν δεν με ξέρετε.
Ευχαριστώ και πάλι για τις προσωπικές οδηγίες ανάρρωσης και για το business/health consulting.
Συμφωνώ. Είναι καυστική στις εκφράσεις της. Χρειάζεται σίγουρα ξεκούραση..Έχω μείνει άφωνος με το επίπεδο τοξικότητας που βγάζουν τα λόγια σου , όταν ένας άλλος άνθρωπος απλά σου είπε «κάτσε να ξεκουραστείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου»
Λυπάμαι πολύ
φίλε, εγώ δε θα κρίνω διαθέσεις στα λεγόμενα του καθενός. άλλοτε είναι καλοπροαίρετες, άλλοτε το αντίθετο.Έχω μείνει άφωνος με το επίπεδο τοξικότητας που βγάζουν τα λόγια σου , όταν ένας άλλος άνθρωπος απλά σου είπε «κάτσε να ξεκουραστείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου»
Λυπάμαι πολύ
και η επιβεβαίωση του πιο πάνω σχόλιού μου....Συμφωνώ. Είναι καυστική στις εκφράσεις της. Χρειάζεται σίγουρα ξεκούραση..
Έχω μείνει άφωνος με το επίπεδο τοξικότητας που βγάζουν τα λόγια σου , όταν ένας άλλος άνθρωπος απλά σου είπε «κάτσε να ξεκουραστείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου»
Λυπάμαι πολύ
Καλημέρα στους αγαπημένους μου γιατρούς του bou και συνηγόρους του μπουρδελιάρη..δεν θα αναλωθώ άλλο σε αυτό το ζήτημα, έχει λήξει 4 σεζόν πίσω.Συμφωνώ. Είναι καυστική στις εκφράσεις της. Χρειάζεται σίγουρα ξεκούραση..
CS 1.6LOL ή DOTA?
Ξεκουρασου ρε μωρό επιτέλους.......CS 1.6
Ξεκουρασου ρε μωρό επιτέλους.......
ΚαλημέραΚαλημέρα όμορφη
Ότι πεις Κυρία μου..Καλημέρα στους αγαπημένους μου γιατρούς του bou και συνηγόρους του μπουρδελιάρη..δεν θα αναλωθώ άλλο σε αυτό το ζήτημα, έχει λήξει 4 σεζόν πίσω.
Merci beaucoup![]()