Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώπω ρε πουστη![]()

κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώπω ρε πουστη![]()
Δυστυχώς τυπε,όμως δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες με την συμπεριφορά της Μαλβίνας...Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα... ανεξάρτητες, γραφεία, στούντιο, CTs και περιμένεις τρεις βδομάδες(!) απάντηση για μία ρε φίλε?
Στείλε το μνμ, αν απαντήσει η κοπέλα απάντησε, αν δεν απαντήσει ΟΚ... ίσως κάποια άλλη στιγμή ή στέλνεις στην επόμενη κ.ο.κ
Υπάρχει -ευτυχώς- πληθώρα επιλογών και εσείς κολλάτε στην μία που δεν απαντάει για τους λόγους της ή γκρινιάζετε στην άλλη που είναι full booked ενώ υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες άλλες επιλογές. Τσάμπα να το έδινε τέτοια υπομονή δεν θα είχα![]()
Καθόλου . Δεν ειμαι χτεσινός. Παρά πολύ παλιός στον χώρο... Όλο έλεγε ότι δεν μπορούσε κ ότι θα μου πει.Μήπως ήσουν αγενής και δεν απάντησε;
Δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση.Πάντως προσωπικά παρόλο που δεν είμαι και κανένας συχνός πελάτης της μαλβινας, οπότε έχω στείλει άσχετα αν μπορέσαμε να βρούμε τον χρόνο ή όχι, οι απαντήσεις της ήταν άμεσες και μάλιστα με πρόθεση να μπορέσει να βρει τρόπο να ικανοποιήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει το ραντεβού.
Δεν κάνω τον συνήγορο της αλλά δεν μου αρέσει να μένουν και εντυπώσεις.Δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση.
Πιθανόν να θέλει να μείνει με το παρόν πελατολόγιο.
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει, απλά όταν έχει το προφίλ της ανοιχτό κ λέει ότι κάνει ραντεβού ας το τηρεί. Καλύτερα να πει απι την αρχή, δεν ενδιαφέρομαι.
Δεν θέλει μια δεν θέλω 10.
Απλά ειλικρίνεια κ ξεκάθαρες κουβέντες.
Εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κανένα αναπάντητο μήνυμα και δέχομαι άπειρο νέο κόσμο εφόσον κάποιος είναι ευγενικός και όχι κουτοπόνηρος. 1+1=2Καθόλου . Δεν ειμαι χτεσινός. Παρά πολύ παλιός στον χώρο... Όλο έλεγε ότι δεν μπορούσε κ ότι θα μου πει.
Ότι θέλει κάνει απλά να πει ότι δεν βλέπω νέους ενδιαφερόμενους για να μην ενοχλούμε.
Ξεκάθαρη κουβέντα αγάπη μου γλυκιά στα μέρη μου είναι το να μιλήσεις ευθέως με τον άλλο άνθρωπο για τον προβληματισμό σου. Όχι να επιδιώκεις να τον μειώσεις, μια φωτογραφία ανεβάζουμε και μας το βγάζετε ξινό.Δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση.
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει, απλά όταν έχει το προφίλ της ανοιχτό κ λέει ότι κάνει ραντεβού ας το τηρεί. Καλύτερα να πει απι την αρχή, δεν ενδιαφέρομαι.
Τύπε μου όλα καλά αλλά εισαι ένα προφίλ ενάμιση χρόνου με 25 μηνύματα που στο ένα τρίτο από αυτα την πέφτεις στην κοπέλα...Δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση.
Και εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε ο Σεφ Ρουφ του ηλεκτρονικού εγκλήματος που μπαίνεις και τσεκάρεις τα προφίλ του κάθε ενός εδώ μέσα. μάζεψε τα σάλια σου θα πάθει βραχυκύκλωμα το κινητό σου. Η σε έχει προσλάβει δικηγόρο η κοπέλαΤύπε μου όλα καλά αλλά εισαι ένα προφίλ ενάμιση χρόνου με 25 μηνύματα που στο ένα τρίτο από αυτα την πέφτεις στην κοπέλα...
Λίγο περίεργο το λέει κανείς
Ότι πάσχει ς είναι σίγουρο.......Εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κανένα αναπάντητο μήνυμα και δέχομαι άπειρο νέο κόσμο εφόσον κάποιος είναι ευγενικός και όχι κουτοπόνηρος. 1+1=2
Άρα από κάπου μπάζει το ζήτημα, όπως με άπειρες περιπτώσεις.
Εάν δεν με προδίδει το μυαλό μου, εσείς με κακοχαρακτηρίσατε 1-2 μηνύματα πιο πάνω.
Ειλικρινά βρε αγόρια, από το να μανουριάζετε επανειλημμένα δημοσίως, γιατί δεν το λύνετε σε προσωπικό επίπεδο μαζί μας μέσω pm? Συνήγορο χρειάζεστε?
Τώρα εάν το ότι δεν είμαστε διαθέσιμες τις ώρες που θέλετε συνεπάγεται με το ότι δεν γράφουμε χιλιόμετρα με καινούριο κόσμο, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Επανάληψη μητήρ μαθήσεως, δεν υπάρχει ούτε ένα αναπάντητο μήνυμα στο τηλέφωνό μου.
Εάν υπάρχει όμως, μάλλον κάποιος λόγος έχει μεσολαβήσει.
Προς τι όλο αυτό το δημόσιο δικαστήριο γεμάτο ανακρίβειες δεν κατανοώ. Ίσως εγώ πάσχω εγκεφαλικά.
Και εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε ο Σεφ Ρουφ του ηλεκτρονικού εγκλήματος που μπαίνεις και τσεκάρεις τα προφίλ του κάθε ενός εδώ μέσα. μάζεψε τα σάλια σου θα πάθει βραχυκύκλωμα το κινητό σου. Η σε έχει προσλάβει δικηγόρο η κοπέλα
Μούναροοος....Καλημέρα σε όλους! Μαζί ξανά από Δευτέρα.
![]()
Облака наверняка рисуют рожицыΚαλημέρα σε όλους! Μαζί ξανά από Δευτέρα.
![]()
φυσικη ομορφια!!Καλημέρα σε όλους! Μαζί ξανά από Δευτέρα.
![]()
Ρε τύπε χάλασε το κινητό, τι γκαντεμόσαυρος είσαι...Και εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε ο Σεφ Ρουφ του ηλεκτρονικού εγκλήματος που μπαίνεις και τσεκάρεις τα προφίλ του κάθε ενός εδώ μέσα. μάζεψε τα σάλια σου θα πάθει βραχυκύκλωμα το κινητό σου. Η σε έχει προσλάβει δικηγόρο η κοπέλα
kaλa Ta λες!!!Облака наверняка рисуют рожицы
Пока ты спишь, я смотрю тише, осторожничаю
Улыбаешься значит видишь счастливое
Я рад, так рад, так радуюсь сильно
А ты сильно красивая
Такая сильно красивая
Очень сильно красивая
Я рад, так рад, так радуюсь сильно, мне так сильно
Προσλήψεις δεν κάνω, δεν θα βγαίνω στο τέλος..Και εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε ο Σεφ Ρουφ του ηλεκτρονικού εγκλήματος που μπαίνεις και τσεκάρεις τα προφίλ του κάθε ενός εδώ μέσα. μάζεψε τα σάλια σου θα πάθει βραχυκύκλωμα το κινητό σου. Η σε έχει προσλάβει δικηγόρο η κοπέλα