John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 9.541
- Πόντοι
- 4.696
Δε νομίζω ότι γραφτηκε για να αρέσει ή όχι.Η αλήθεια είναι ότι κάπως με έριξε αυτό το κείμενο.
Μια "κατάθεση" είναι...και μάλιστα υπέροχα δοσμένη
Δε νομίζω ότι γραφτηκε για να αρέσει ή όχι.Η αλήθεια είναι ότι κάπως με έριξε αυτό το κείμενο.
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση αλλά να καταφέρουμε να κλείσουμε ραντεβού.Καλημέρα, μαζί ξανά από Πέμπτη έως και Δευτέρα..
και αυτό σε όσους αρέσει η ανάγνωση, καιρό είχα..
Το πρώτο κομμάτι της ημέρας.
Εννοείται ότι είναι μια κατάθεση ψυχής και μάλιστα πολύ καλογραμμένο.Δε νομίζω ότι γραφτηκε για να αρέσει ή όχι.
Μια "κατάθεση" είναι...και μάλιστα υπέροχα δοσμένη
Δε βλεπω που διαφωνούμε...Εννοείται ότι είναι μια κατάθεση ψυχής και μάλιστα πολύ καλογραμμένο.
Αλλά όταν έχεις και λίγη ανθρωπιά μέσα σου, εκτός από το πόσο όμορφη είναι κλπ μπαίνουν στο μυαλό σου και άλλα πράγματα. Πιο ανθρώπινα
Δε θα σε πείραζε να τη βγάλουμε να την παίξουμε με αυτό εδώ ελπίζωΚαλημέρα, κενά από Τετάρτη.
Εύχομαι καλή Κυριακή.
Πω πω γλυψιμόοοοοοοοο!!!!!!! Σλουρπ σλουρπΤα σμαραγδένια μάτια σου πλαισιώνουν ένα πρόσωπο όπου η αρμονία των χαρακτηριστικών είναι μια σιωπηλή συμφωνία τελειότητας.![]()
Είναι εντυπωσιακό πώς καταφέρνεις να μιλάς χωρίς να λες τίποτα ουσιαστικόΠω πω γλυψιμόοοοοοοοο!!!!!!! Σλουρπ σλουρπ
Δε θα σε πείραζε να τη βγάλουμε να την παίξουμε με αυτό εδώ ελπίζω
Οι ποιητές του bouΤα σμαραγδένια μάτια σου πλαισιώνουν ένα πρόσωπο όπου η αρμονία των χαρακτηριστικών είναι μια σιωπηλή συμφωνία τελειότητας.![]()
Απαγγέλλω και εγώ ένα για την @DiorPoison ...Αναρωτιέμαι και απορώ του κώλου σου η τρύπα αφού δεν έχει ζάχαρη πως έχει τόση γλύκα....Χα χα χαΟι ποιητές του bou![]()
Ήρεμα μανΑπαγγέλλω και εγώ ένα για την @DiorPoison ...Αναρωτιέμαι και απορώ του κώλου σου η τρύπα αφού δεν έχει ζάχαρη πως έχει τόση γλύκα....Χα χα χα![]()
Λυπάμαι αν η χρήση μεταφορών σε μπέρδεψε. Μερικές φορές, η πραγματικότητα χρειάζεται λίγη 'ποιητική' αδεία για να γίνει κατανοητή από όλουςΟι ποιητές του bou![]()
όντως είναι εντυπωσιακό αυτό. Από ουσία..ΝΑΔΑ που λένε και οι ΙΣΠΑΝΟΙ.Είναι εντυπωσιακό πώς καταφέρνεις να μιλάς χωρίς να λες τίποτα ουσιαστικό![]()
Ευχαριστώ κύριε @srek7, υπέροχο πράγμα το πόσο άνετα κάποιος άγνωστος προσφέρει συμβουλές για την ξεκούρασή μου δίχως να γνωρίζει το πρόγραμμα ή τις συνθήκες μου.Εγω θα σου προτεινα να παρεις μερικες μερες παραπάνω ρεπό. Χρειαζεται να γεμισεις τις μπαταρίες σου.
Λυπαμαι.Ευχαριστώ κύριε @srek7, υπέροχο πράγμα το πόσο άνετα κάποιος άγνωστος προσφέρει συμβουλές για την ξεκούρασή μου δίχως να γνωρίζει το πρόγραμμα ή τις συνθήκες μου.
Συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, μάλλον αχρείαστο, και το ότι είναι δημόσιο project οι μπαταρίες μου και πόσες ημέρες δουλεύω και πόσες κάθομαι.
Σχόλιο το οποίο εάν είχε ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν θα υπήρχε δημόσια ιδίως όταν δεν με ξέρετε.
Ευχαριστώ και πάλι για τις προσωπικές οδηγίες ανάρρωσης και για το business/health consulting.
καλοπροαίρετα το είπε ο άνθρωποςΕυχαριστώ κύριε @srek7, υπέροχο πράγμα το πόσο άνετα κάποιος άγνωστος προσφέρει συμβουλές για την ξεκούρασή μου δίχως να γνωρίζει το πρόγραμμα ή τις συνθήκες μου.
Συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, μάλλον αχρείαστο, και το ότι είναι δημόσιο project οι μπαταρίες μου και πόσες ημέρες δουλεύω και πόσες κάθομαι.
Σχόλιο το οποίο εάν είχε ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν θα υπήρχε δημόσια ιδίως όταν δεν με ξέρετε.
Ευχαριστώ και πάλι για τις προσωπικές οδηγίες ανάρρωσης και για το business/health consulting.
Με όλο το σεβασμό, ο, τιδήποτε "καλοπροαίρετο" μπορεί να εκφραστεί και σε ένα προσωπικό μήνυμα.καλοπροαίρετα το είπε ο άνθρωπος