DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.275
πρόστυχη...![]()

πρόστυχη...![]()
Καλησπέρα κούκλα..
Eλπίζω και νομίζω να κάνεις ψυχοθεραπεία. Εχεις τόσο βάθος που κάποιες στιγμές θα φοβάσαι μονάχη εκεί κάτω.Καλημέρα, μαζί ξανά από Πέμπτη έως και Δευτέρα..
και αυτό σε όσους αρέσει η ανάγνωση, καιρό είχα..
Το πρώτο κομμάτι της ημέρας.
Καλησπέρα! Αυτό που κάνουμε οι κοπέλες είναι δουλειά και δεν μας καταπίνει συναισθηματικά με τον τρόπο που πολύς κόσμος θεωρεί.Eλπίζω και νομίζω να κάνεις ψυχοθεραπεία. Εχεις τόσο βάθος που κάποιες στιγμές θα φοβάσαι μονάχη εκεί κάτω.
Φίλε μην προσπαθείς, σάλιο χαλάς.Κύριοι, εδώ πασχίζουμε να εδραιώσουμε μια στοιχειώδη ισοτιμία στην ιδιόμορφη αυτή σχέση, οπότε μοιάζει ανήθικο να γράφονται απαξιωτικές κουβέντες ... έστω και υπονοούμενα!
Αν "διαβάζει" κανείς τις κοπέλες κυρίως ως ανθρώπους, πίσω από το (αναγκαίο) κάλυμμα ή περιτύλιγμά τους, θα καταλάβει πόσο τυχερός είναι που τις γνώρισε.
Ας ψάξει καθένας μας να βρει στο περιβάλλον του ανθρώπους (άντρες - γυναίκες) τόσο ακομπλεξάριστους, σε οποιαδήποτε συνεργασία ή σχέση, όσο ορισμένες κοπέλες εδώ μέσα!
Τίποτ' άλλο!
Καλημέρα, κενά από Τετάρτη.
Εύχομαι καλή Κυριακή.
Η απόλυτη γυναίκα από μένα, πιστεύω από κοντά θα μου πέσει το σαγόνι.Καλημέρα, κενά από Τετάρτη.
Εύχομαι καλή Κυριακή.
Πίστεψε με ότι και να σου πέσει θα στο σηκώσει άμεσα!!!Η απόλυτη γυναίκα από μένα, πιστεύω από κοντά θα μου πέσει το σαγόνι.
Δεν αμφιβάλλω φίλε μου! Αλλά αυτό θα στο κάνουν και οι περισσότερες κοπέλες. Το ζήτημα είναι να βρεις μια σωστη επαγγελματία ώστε να σου δώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όσο γίνεται δηλαδή. Γιατί ακόμα κι εμείς οι άντρες είμαστε εγκεφαλικοι. Απο τα πρώτα ποστ η Μαλβινα αυτό μου αποπνέει. Μακάρι.Πίστεψε με ότι και να σου πέσει θα στο σηκώσει άμεσα!!!
Φαντάσου να κάνεις 30 χρόνια την ίδια εργασία!!!Καλησπέρα! Αυτό που κάνουμε οι κοπέλες είναι δουλειά και δεν μας καταπίνει συναισθηματικά με τον τρόπο που πολύς κόσμος θεωρεί.
Παρόμοιες "φθορές" όσον αφορά τη βαρεμάρα, παρόμοια ρουτίνα και παρόμοιους μηχανισμούς έχουν άπειρα επαγγέλματα, όσο ρομποτικά κινείται μέσα στο σπίτι του ένας υπάλληλος γραφείου, έτσι κι εμείς κάποιες μέρες.
Εννοείται δεν σημαίνει ότι αυτό μεταφέρεται στο δωμάτιο καθώς θέλουμε την καλύτερη εμπειρία για τους ανθρώπους που μας επιλέγουν.
Γι'αυτό προσωπικά επιχειρώ να δουλεύω μόνο όταν έχω όρεξη για σεξ.
Δεν είναι κάτι που χρειάζεται ψυχολογική εξήγηση για να δικαιολογηθεί, δεν κουβαλάω τη δουλειά στο σπίτι μου με αρνητικό πρόσχημα.
Φοβόμαστε κάτι όταν είναι ανεξέλεγκτο μέσα μας, άρα δεν βιώνω φόβο.![]()
Η Μαλβίνα γεμίζει τα "εγκεφαλικά" κενά στο ραντεβού της!Δεν αμφιβάλλω φίλε μου! Αλλά αυτό θα στο κάνουν και οι περισσότερες κοπέλες. Το ζήτημα είναι να βρεις μια σωστη επαγγελματία ώστε να σου δώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όσο γίνεται δηλαδή. Γιατί ακόμα κι εμείς οι άντρες είμαστε εγκεφαλικοι. Απο τα πρώτα ποστ η Μαλβινα αυτό μου αποπνέει. Μακάρι.
ΓυναικαραΚαλημέρα
![]()