Μεσα δεν εχω πρόβλημα και με αυτες.Ντσού...
Μεσσαλίνες & Σοφίες του Άνχαλτ-Ζερμπστ.
Γενικά να ε΄΄ιναι ενδιαφερουσες με τον τρόπο της η καθεμία και οχι μόνο όμορφες και νερόβραστες γλαστρες.
Μεσα δεν εχω πρόβλημα και με αυτες.Ντσού...
Μεσσαλίνες & Σοφίες του Άνχαλτ-Ζερμπστ.
Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Καλημέρα σε ασπρόμαυρο..
Κενό μόνο για αργά βράδυ Παρασκευής+Σάββατο.
![]()
![]()
Για καληνύχτα..![]()
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΜΕΡΕΣ ΜΑς ΕΧΕΙς ΣΑkΑΤΕΨΕΙ ! ! !Καλημέρα
![]()
![]()
πολυ σημαντικη η αναφορα σου Μαλβινα , ετσι για να μην ξεχναμε ...Respect κ μπραβοΚαλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά για την Εργατική Πρωτομαγιά, ορόσημο/σύμβολο των αγώνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια στην εργασία.
Από τους εργάτες του Σικάγο το 1886 και τη σφαγή στο Χέιμαρκετ, μέχρι τους καπνεργάτες της Καβάλας, τη ματωμένη Πρωτομαγιά του 44 στην Καισαριανή όπως και τα λιγνιτωρυχεία της Μεγαλόπολης, η ιστορία δεν ξεχνά.
Εμπνέει το σήμερα και διδάσκει πόσο επίκαιρο είναι το θέμα αυτό..δεν είναι όλα σεξ αγαπητοί μου.![]()
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΜΕΡΕΣ ΜΑς ΕΧΕΙς ΣΑkΑΤΕΨΕΙ ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς !!!!!
Εντάξει με βάση ό,τι βλέπω και ο,τι διαβάζω, είσαι μια κατηγορία από μόνη σου. Θα μπορούσε να γραφτεί σενάριο στο Γαλλικό σινεμά το τωρινό πέρασμα σου από αυτήν την ζωή. Στις φώτο που βγάζεις μου λείπει πάντα το κάτω μέρος, δεν εκτιμάς ιδιαίτερα τα πέλματά σου, γιατί?!Καλημέρα
![]()
![]()
θα μιλησω επιστημονικα.Καλημέρα
![]()
Καλημερα "ειδωλο"Καλημέρα
![]()
Et Dieu... crea la Femme!!!!Εισαι απίστευτο πλάσμα !!!!Καλημέρα
![]()
Η ασπρόμαυρη φωτογραφία έχει άλλη αισθητική..Απλά υπέροχη
Οι παρακάτω στοίχοι σου ταιριάζουν απόλυτα.Καλημέρα
![]()
Class!Καλημέρα