Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απο τον πολυ σεβασμο που της εδειχνε μαλλον, τον κερατωσε με ατομο που εμπαινε σπιτι.illivatos εισαι 20 χρονων κοριτσι και βαζεις στο τελος καθε προτασης θαυμαστικα αντι για τελεία?
απο αυτο που ειπες οτι ησουν 30 χρονια με την συζυγο πρεπει να εισαι γυρω στα 50 και αντρας οποτε δεν κολλαει.
το οτι λες μαλιστα οτι γυναικα γεννησε θεο αρκει για να θεσεις τον εαυτο σου εκτος λογικης, οποτε δεν θα προσπαθησω με λογικη να σου εξηγησω τα περι διαφορων αρσενικων και θηλυκων , εξελιξης κλπ δεν θα ειχε κανενα νοημα.
γραψε στο λιφο και στο κοσμοπολιταν, εδω εχει μεγαλο ποσοστο λογικων επειδη μπαινουν κυριως αντρες και μαλιστα πουτανιαριδες
Θα μου αρκουσε να μας σεβονται ως ανθρωπουςΚαι ο Θεός άντρας ήτανε αλλά δε βλέπω οι γκόμενες να σέβονται τους άντρες σα Θεούς.
Ακούγεσαι πικραμένος άνοιξε μας την καρδούλα σουΘα μου αρκουσε να μας σεβονται ως ανθρωπους

Άλλα πραγματα ειναι ο σεβασμοςοταν ρουφανε σπερμα και δινουν κωλο δειχνουν σεβασμο.
Ακούγεσαι πικραμένος άνοιξε μας την καρδούλα σου![]()
Ειπε αλλον πικραμενο, αυτος που εβαλε νικνέιμ "πικραμενος"Πικραμένος παντοφλάκιας![]()
ρε μάγκες υπάρχει 35 χρονών γυναίκα παρθένα?που πάτε και τις βρίσκεται..Λέω ότι έχω γαμήσει 20 χρονη όμορφη και δεν με κάνει μάγκα αυτό γιατί ήταν νυμφομανης και πήγαινε με τους μίσους άντρες αντί με 1 στους 10.
Ενω όταν κατάφερα να γαμησω μια 75 κιλά 35 χρόνων που ήταν παρθένα ήμουν πιο μάγκας γιατί κατάφερα μια πιο δυσκολη
75 κιλα τι περιμενες ?ρε μάγκες υπάρχει 35 χρονών γυναίκα παρθένα?που πάτε και τις βρίσκεται..
ρε μάγκες υπάρχει 35 χρονών γυναίκα παρθένα?που πάτε και τις βρίσκεται..
Σοβαρα το λες αυτο τωρα? Ειναι πολλα τα 75 κιλα και μαλιστα ειναι και λογος καποια να μην βρισκει αντρα?75 κιλα τι περιμενες ?![]()
75 κιλα σε γυναικα ?Σοβαρα το λες αυτο τωρα? Ειναι πολλα τα 75 κιλα και μαλιστα ειναι και λογος καποια να μην βρισκει αντρα?
Πού τα σκεφτεστε ηθελα να ηξερα.
Εσυ μας δουλευεις μαλλον.75 κιλα σε γυναικα ?
μας δουλευεις ρε φιλε ?
δεν ειναι το ιδιο οπως οι αντρες.Εσυ μας δουλευεις μαλλον.
Δηλαδη μια γυναικα με υψος π.χ. 1.65-1,70 ειναι χοντρη στα 75 κιλα?
Πατε καλα?
Μπούρδες.δεν ειναι το ιδιο οπως οι αντρες.
75 κιλα σε γυναικα ειναι παρα πολλα.
εκτος αν ειναι σεντερ στον πανελληνιο.
Εσυ μας δουλευεις μαλλον.
Δηλαδη μια γυναικα με υψος π.χ. 1.65-1,70 ειναι χοντρη στα 75 κιλα?
Πατε καλα?
Κανονικη προς γεματη.Ε τί είναι,αδύνατη;