Την Μαγια την συνάντησα και εγώ πριν δυο χρόνια περίπου (έχω και σχετική κριτική ) Όταν την είχα συναντήσει ήμουν σε φάση που ήθελα να δω μεγαλύτερες και όχι νεότερες γυναίκες .... Λοιπόν: 1) η Μαγια πιστεύω και εγώ ότι έχει πατήσει τα 50
2) Πριν την συναντήσω είχα ακούσει και είχα διαβάσει ότι κάνει κυρίως αυταρχικά αλλά όταν πήγα στο διαμέρισμα της της είχα πει ότι δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο και κάναμε κανονικό σεξ όπου σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος , άλλωστε όπως είπα ήμουν φτιαγμένος για να κάνω σεξ με μια έμπειρη γυναίκα. Έκτοτε δεν την έχω συναντήσει διότι δεν έτυχε και επειδή απλά όποτε είχα συνευρέσεις με κοπέλες του χώρου προτιμούσα να δοκιμάσω κάποια άλλη
3)Για την εμφάνιση τι να πω ?... Όταν δεν έχεις να κανείς με αψεγάδιαστη πιτσιρικά η αψεγάδιαστη milfara τότε οι απόψεις διίστανται ,έχει να κάνει σχέση τι αρέσει και την δεν αρέσει στον καθένα , όποτε δεν έχει νόημα για περαιτέρω περιγραφές ... Σίγουρα η Μαγιά δεν είναι το μοντέλο η η γυναίκα με την Απολλώνεια ομορφιά απλά είναι μια κανονική γυναίκα , εγώ προσωπικά δεν είχα χαλαστεί
4) Όπως είπα όταν ξέρεις ότι δεν θα συναντήσεις το απόλυτο θηλυκό προφανώς πρέπει να θες από πριν να πας με μια γυναίκα που δεν είναι η δεν θεωρείται αψεγάδιαστη .