Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σε αυτο δεν θα ελεγα οχι, φιλε μου...
Νταξη ρε παίχτη... μην χτυπάς τόσο το κεφάλι σου θα το σπάσεις...ναι, οκ...απαντηση αριθμος 111 υπαρχει κριτικη...δηλ 3 ποστς παραπανω...![]()
![]()
![]()
μόλις της μίλησα στο τηλ μπήκα αμέσως από το κινητό και έγραψα,Oxi αυτή πέθανε...Αυτη ειναι η Μαγια που ηταν παλια Στουρναρη 63;
χα,χα,χα,ολα τα ξερεις μωρη ταναπου.θα απαντησει φιλε...πηγαινει το σκυλο πολλες βολτες την ημερα...ξαναπροσπαθησε!!
γεια σου ρε φιλε, who...χα,χα,χα,ολα τα ξερεις μωρη ταναπου.

πολύ σωστός εάν είχε ακόμη το πρωκτικό στο μενού θα ήταν ασυναγώνιστη στην κατηγορία της ,εννοώ ηλικιακή και τιμολογικη.Μετριο προσωπο, μετριου αναστηματος, σωμα αρκετα καλο για την ηλικια της, με πιασιματα αλλα χωρις ραγαδες/κυτταριτιδα, χαμογελαστη αλλα καπως μαζεμενη και μετριες υπηρεσιες θα ελεγα τωρα που καταργησε το πρωκτικο, γιατι λεει της δημιουργουσε εντερικα προβληματα το κλυσμα. Σαν μια θεια που θα την εσκιζες χωρις δευτερη κουβεντα αν την πετυχενες μεθυσμενος ενα βραδυ.
4 φορες η ιδια ερωτηση.καλησπερα σε ολους....θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της Μαγιας μιλφ? γιατι μαλλον αυτο που εχω απο τις αγγελιες της δεν ισχυει

πες μας ποιο εχεις ρε φιλε να δουμε....καλησπερα σε ολους....θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της Μαγιας μιλφ? γιατι μαλλον αυτο που εχω απο τις αγγελιες της δεν ισχυει
πες μας ποιο εχεις ρε φιλε να δουμε....
για δες εδω, και την αλλη φορα παντελωνατα...."θελω να γαμησω το μιλφονι και θελω τηλεφωνοκαλησπερα σε ολους....θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της Μαγιας μιλφ? γιατι [size=10pt][size=10pt]μαλλον αυτο που εχω απο τις αγγελιες της δεν ισχυει[/size][/size]

Τι εννοεις?Oxi αυτή πέθανε...
Δυστυχώς κυριολεκτεί ο φίλος για την Μάγια από την Γεωργία που έκανε μασαζ. Η Μάγια η Βουλγάρα του παρόντος νήματος ευτυχώς είναι μια χαρά!Τι εννοεις?
ποιο ρε, το 46?