θα σε γελάσω και δεν το θέλω...αριθμο;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα σε γελάσω και δεν το θέλω...αριθμο;;
210θα σε γελάσω και δεν το θέλω...
Ελεος ρε μαγκες... το μαγαζι ειναι εντελος παρακμη. Με το που μπαινεις μεσα σε πιανει καταθλιψη. Εχω παει πριν 2 χρονια,κατι μαυρες ελεινες,2 πολωνες (μια καλη και μια χοντρη) και κατι βλαχοαλβανιδες... Μουσικη λες και εισαι σε παλιατζιδικο στο μοναστηρακι τη δεκαετια 80' . Αυτα.
Εχω παρει βιζιτα πολυ καλη αλλα η Λουτσιανα ειναι για πεταμα. Χοντρομαλακω με ολη τη σημασια της λεξηςεχω περασει 2-3 φορες , 1 ποτο κερνουσα καθε φορα που πηγαινα και δεν με ακουμπουσαν καθολου. με το που εθετα το θεμα τι γινεται, γιατι, πως, μου λεγαν πως φαινομαστε σε ολο το μαγαζι για κατι παραπανω κτλ. χουφτωσα οσο μπορουσα, με μια ανταλλαξα και φουμπου μονο που δεν μιλησαμε ποτε κ εντελει με σβησε. απ'οτι καταλαβαινω ειναι φαση γνωριμια , βιζιτα κ αν της αρεσεις. τι κερασεις ποτο τι δεν κερασεις πανω κατω τον ιδιο χαβαλε θα κανεις. ας μιλησει κανας γνωστης αν παιζεται τπτ παραπανω εκει μεσα, αλλα και πως..
Αξίζει γενικά η φάση εκεί; Έχει καλά κομμάτια; Γιατί δεν είναι πολύ μακριά μου το μαγαζί και αν αξίζει να ρίξω μια ματιά κάποια στιγμή ;)Εχω παρει βιζιτα πολυ καλη αλλα η Λουτσιανα ειναι για πεταμα. Χοντρομαλακω με ολη τη σημασια της λεξης
Φιλε νομιζω οτι εχει κλεισει κατι χρονια. Αν ξανανοιξε παλι εγω δε θα πηγαινα. Παντα ηταν χαλια αυτο το μαγαζιΑξίζει γενικά η φάση εκεί; Έχει καλά κομμάτια; Γιατί δεν είναι πολύ μακριά μου το μαγαζί και αν αξίζει να ρίξω μια ματιά κάποια στιγμή ;)
Δεν έχει κλείσει. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.Φιλε νομιζω οτι εχει κλεισει κατι χρονια. Αν ξανανοιξε παλι εγω δε θα πηγαινα. Παντα ηταν χαλια αυτο το μαγαζι
Πώς το έχει η λουτσιαννα το φβ της?Νομιζω πλεον ειναι ανοιχτο και το απογευμα σε φαση καφε απο οσο εχω δει στο fb της
Καλό;αξίζει;κλείνει νωρίτερα τώρα με τα μέτρα;