Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
1.Αν εξαιρεσουμε τα βυζια κ τις λειψες πλοροφοριες για τη Νικα....ισως να μπορουσαμε να μιλαμε για τη Νικιτα του Ρασπουτιν..Θυμάται κανείς την Νίκα και την Σουζάνα από το Princess πριν 6-7 χρόνια??
Η πρώτη είχε Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α βυζιά, φυσικά, και συνηθως φόραγε ένα μπορντώ baby doll. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πηγα με έναν φίλο μου που είναι κάθετα αντιθετως με τα στριπτηζάδικα και λοιπές ιστορίες και τον κατάφερα να κάνει ένα χορό. Γυρισε στο τραπέζι, χαμένος στο διάστημα και μου είπε "Σήκω, πάμε. Τα είδα όλα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο!".
Η Σουζάνα ηταν Βραζιλιάνα, αλλά από τις λευκές. Ξανθιά, με ωραία βυζιά και,τι άλλο, κωλάρα! Έκανε τον καλυτερο χορό. Ουρά γινότανε. Κάποια στιγμη έφυγε και έγκυρες πληροφορίες είπαν οτι ηταν στο Rasputin που ανηκει στον ίδιο που έχει το Princess.
Ξέρει κανεις τίποτα????
Θυμάται κανείς την Νίκα και την Σουζάνα από το Princess πριν 6-7 χρόνια??
Η πρώτη είχε Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α βυζιά, φυσικά, και συνηθως φόραγε ένα μπορντώ baby doll. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πηγα με έναν φίλο μου που είναι κάθετα αντιθετως με τα στριπτηζάδικα και λοιπές ιστορίες και τον κατάφερα να κάνει ένα χορό. Γυρισε στο τραπέζι, χαμένος στο διάστημα και μου είπε "Σήκω, πάμε. Τα είδα όλα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο!".
Η Σουζάνα ηταν Βραζιλιάνα, αλλά από τις λευκές. Ξανθιά, με ωραία βυζιά και,τι άλλο, κωλάρα! Έκανε τον καλυτερο χορό. Ουρά γινότανε. Κάποια στιγμη έφυγε και έγκυρες πληροφορίες είπαν οτι ηταν στο Rasputin που ανηκει στον ίδιο που έχει το Princess.
Ξέρει κανεις τίποτα????
Mηπως διακοπες ? Γιατι δν ακουσα κατι για μεταγραφες απο Ανατολη προς...Η Όλγα/Νικόλ μέχρι πρότινος στο Ανατολή, που πήγε? Ψηλή, καστανή από Λευκορωσία. Έμαθα ότι άλλαξε, πού δεν έμαθα...
Mηπως διακοπες ? Γιατι δν ακουσα κατι για μεταγραφες απο Ανατολη προς...
θα το μαθουμε...Πήγε αλλού γκαραντί. Διακοπές έκανε κανά μηνάκι.
θα το μαθουμε...
ας φυγουν στη μεση της βραδιας με μισο μεροκαματο....
το μεταφερω...σε λιγο....Καλλίτερα να το έβαζες στην Ημερήσια Ενημέρωση.
΄
Από την φράση που παραθέτω... Είσαι στα καλά σου??? Όποτε ξεστόμισα κάτι τέτοιο, το λιγότερο που άκουσα ήταν "Τι λες ρε μαλάκα? ", ΄"Βάλε εσύ τα υπόλοιπα" κ.ο.κ.
Γνωριζει κανεις μια κατριν η κατρινα.Αν ναι που ειναι τωρα?
Μήπως ξέρει κανένας που έχει εξαφανιστεί η Λάουρα αλβανίδα που δούλευε αρχικά Πρινσσές και μετά Ανατολή με ξανθ'α καρφάκια μαλλιά και βυζάρες πριν περίπου 4 χρόνια;