Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έλεος οι modereators (ANDREOUG)σβήνουν η κλειδώνουν οποιο thread δεν τους αρέσει χωρίς ένα σοβαρό λόγο .
Ρε ξυπνήστε πέρασε η χούντα και η λογοκρισία.
ANDREOUG :
πες μου τι επιτρέπεται αγόρι μου να γράφω και τι σου αρέσει για να μην γράφω τσάμπα.

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το προηγούμενο thread το έσβησες χωρίς να γράψεις τίποτα,τώρα πως και μας καταδεχτικές?
Για μένα είναι σωστό , αν δεν σου αρέσει δεν έχεις δικαίωμα να με φιμώνεις εξυπνάκια επειδή είσαι moderator , ανάφερε την γνώμη σου αυτό είναι δικαίωμα σου,
δεν περνάμε στρατοδικείο επί χούντας εδώ.
Κάτι φασίστες σαν και εσένα είναι και αυτοί και θέλουν να περνάει η γνώμη τους με το ζόρι.
Για αυτό είναι σωστό.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι αν επρεπε να κλειδωθει καποιο thread ηταν αυτο που ανοιξα για τον εκλιποντα Hrys.

Κατ'αλλα οι mods θα επρεπε να παρακολουθουν ολα τα posts γιατι κατα καιρους εχουν ακουστει τα απιστευτα (ολων των κατηγοριων...) και κατα συνεπεια να τα κλειδωνουν. Ο καθενας μας ομως μπορει να κριθει απ'αυτα που γραφει, η λογοκρισια ειναι περιττη!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
560
Πόντοι
81
Δηλαδη κατά τη γνώμη σου θάνατος στους δημοσιογράφους είναι σωστό. Ετσι κι εγώ λέω θάνατος στους οδοκαθαριστές γιατί με καθυστερούν στον δρόμο. Περαστικά σου, αρκετά ασχολήθηκα

Καλα εκανες..... ειπαμε να λεμε καμια μαλακια να γελαμε να κανουμε πλακα αλλα οταν σοβαρευουν τα πραγματα δε λεει...

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι αν επρεπε να κλειδωθει καποιο thread ηταν αυτο που ανοιξα για τον εκλιποντα Hrys.

Κατ'αλλα οι mods θα επρεπε να παρακολουθουν ολα τα posts γιατι κατα καιρους εχουν ακουστει τα απιστευτα (ολων των κατηγοριων...) και κατα συνεπεια να τα κλειδωνουν. Ο καθενας μας ομως μπορει να κριθει απ'αυτα που γραφει, η λογοκρισια ειναι περιττη!

Τι έχεις να πεις για το να σβήνουν post χωρίς να γραφουν τίποτα όπως έκανες ο κύριος ANDREOUG

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τι έχεις να πεις για το να σβήνουν post χωρίς να γραφουν τίποτα όπως έκανες ο κύριος ANDREOUG

φιλε skoupidi το εγραψα:
Ο καθενας μας ομως μπορει να κριθει απ'αυτα που γραφει, η λογοκρισια ειναι περιττη!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
16
Κάτω οι moderators ! Κάτω η χούντα και ο φασισμός.
Πετάξτε έξω τους παλιούς moderators και βάλτε νέους: Katerina, Jennifer & όσες των account είναι με κίτρινο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Ρε παιδιά το συγκεκριμένο post εγώ το έγραψα με σκοπό να αποπέμψω για άλλη μια φορα΄τη βία

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
394
Πόντοι
6.055
Κατι παιχτηκε με το δικο μου post. Το προηγούμενο thread κλειδώθηκε, δεν σβήστηκε, όσοι θέλουν το διαβάζουν. εδώ ακούγονται οι απόψεις, αλλά απ ότι βλέπω σε λίγο θα πεις και θάνατος σε όσους διαφωνούν.

επαναλαμβάνω την άποψή μου. Θάνατος λοιπόν σε όσους μας ενοχλούν, στους γιατρούς που τα παίρνουν και στους δημοσιογράφους. θάνατος στους πράσινους γιατί είμαι κόκκινος και στους μπλε γιατί είμαι πράσινος. Να βγούμε στον δρόμο να αλληλοσκοτωθούμε. Αυτά είναι αντρίκια πράγματα.

Με λες φασίστα σε λέω επικίνδυνο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε dark οταν γραφεις θανατο στους δημοσιογραφους δεν αποπεμπεις την βια!!!!
εκανες λαλακια συντροφε!!

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Χαλάρωσε σκουπίδι... Μπορεί το site να λέγεται μπουρδέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να βρίζεις συνέχεια τον οποιονδήποτε... Για να σβηστεί thread σημαίνει πως κάτι απαράδεκτο έγραψες... Ή μήπως πιστεύεις πως θα πάει κανένας φυλακή στην χειρότερη ή θα κλείσει την ιστοσελίδα του στην καλύτερη... για την πάρτη σου ?

Για πες μου please , ποιον έβρισα ?
Η το επόμενο thread που αναφερόταν στο κλείδωμα και σβήστηκε από τον ακατανόμαστο ποιον έβρισα?

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
560
Πόντοι
81
..και λεει ο ποιητης..δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του...ρε παιδια το site μπορει να λεγετε μπουρδελα αλλα εχω προσεξει πως υπαρχουν ατομα με ποιοτητα με γνωσεις και αλλα πολυ καλα..δεν ειναι λαλακια να ασχολουμαστε τωρα με αυτο το θεμα?καλα εκανε το παληκαρι και το διεγραψε το μηνυμα εφοσον γινετε επικινδυνο

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε dark οταν γραφεις θανατο στους δημοσιογραφους δεν αποπεμπεις την βια!!!!
εκανες λαλακια συντροφε!!

φιλε nik30 μην βλεπεις μεμονωμενα το post. Δες τι εγραψε συνολικα ο φ-σ-σ-σ-α dark.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
2.157
....ο καθε συντροφος εχει το δικαιωμα να εκφραζει ελευθερα τη γνωμη του, αρκει να ειναι σωστη............!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
......δεν ειναι αστειο, εχει ειπωθει σε συνεδριαση στον περισσο.... (νομιζω απο τον μα'ι'λη....)

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
1
..και λεει ο ποιητης..δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του...ρε παιδια το site μπορει να λεγετε μπουρδελα αλλα εχω προσεξει πως υπαρχουν ατομα με ποιοτητα με γνωσεις και αλλα πολυ καλα..δεν ειναι λαλακια να ασχολουμαστε τωρα με αυτο το θεμα?καλα εκανε το παληκαρι και το διεγραψε το μηνυμα εφοσον γινετε επικινδυνο
Είσαι χαζός η απλός τον παριστάνεις ?
Γιατί έσβησε το το thread που αναφερόταν στο κλείδωμα χωρίς να πει μια λέξη ο φασίστας?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε σε γενικες γραμμες καταδικαζει την βια αλλα ειπε θανατος ειναι λιγο αντιφατικο. τελος παντων τραβηξε πολυ αυτη η λαλακια νομιζω οτι και ο ιδιος το καταλαβε.
προχωραμε μαγκες ολα οκ!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom